Trei miniștri din cabinetul Orban, prezenți mâine la recepția Clinicii de Recuperare Oncologică Slatina Nera

clinica

Trei dintre miniștrii cabinetului Orban, dar și oficiali ai județului, vor fi prezenți mâine, 15 octombrie, la Centrul pentru Cercetare în Recuperare Oncologică Slatina Nera, din județul nostru.

Aici va avea loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul „CONSTRUIRE SPAȚIU CLINIC — RECUPERARE ONCOLOGICĂ, CLĂDIRI E, F, G SI H”, al cărui beneficiar este Fundația Sfânta Irina, cu sediul în județ.

Sunt așteptați să participe la acest eveniment: Ion Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, Ion Ștefan, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, alături de reprezentanți ai Companiei Naționale de Investiții, împreună cu directorul general al acesteia, Manuela Irina Pătrășcoiu, prefectul județului Caraș -Severin, Cristian Gâfu, președintele ales al Consiliului Județean Caraș -Severin, Romeo Dunca, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin și ai Primăriei Comunei Sasca Montană, dar și oficialități locale.

Reamintim faptul că, Centrul pentru Cercetare în Recuperare Oncologică din Slatina Nera deține unul dintre cele mai moderne laboratoare – camera hiperbara din lard, cu aparatura de ultimă generație, iar inițiativa înființării și construirii acestui complex medical aparține prof. univ. dr. Pavel Chirilă, fondatorul Fundației Sfânta Irina.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Je

  Se adună toți că muștele, să bea și să mănânce. Ce paranghelie vor trage, fără distanțare, fără măști, că în privința asta au acumulat deja o vastă experiență – de multe ori au exersat bătaia de joc la adresa oamenilor !

  Raspunde
 2. imoGen

  Toate specimenele alea de oficialitati nu ar avea ce sa caute acolo.
  Nu de alta, dar toti la un loc nu sunt nici la degetul mic al doctorului Pavel Chirila.
  Omul asta a reusit sa construiasca un spital pe care “autoritatile” l-au inchis.
  Velea cu Gafu, cu Tataru, cu Dunca nu sunt in stare sa le intretina pe cele existente.
  In locul lor mi-ar fi rusine sa ma prezint la inaugurare.

  Raspunde
 3. IVAN

  Le trimite careva o rachetă Patriot în întâmpinarea uzurpatorilor PNL-iști că noi bănățenii ni-s foarte primitori în astfel de momente ,,delicate” să spunem așa!

  Raspunde
 4. IVAN

  14 zile în carantină cu toți trei,vin din zonă cu risc mare de infecție cu viruși Coviți 2020 sau în cușcă la zoo cu ursul și maimuțele.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei