Trupe „grele” vor concerta la Reșița! Au început pregătirile pentru Custom Reșița 2019!

modelmic

Reprezentanții Primăriei Reșița au demarat deja pregătirile pentru Custom Reșița 2019. Având probabil în minte expresia conform căreia omul gospodar își face iarna car și vara sanie, edilul Ioan Popa le-a cerut astăzi consilierilor locali reșițeni să voteze un proiect de hotărâre pentru demararea procedurilor de contractare a unei finanțări în valoare de 700.000 de lei, bani ce vor fi folosiți pentru plata unui avans către trupele ce vor concerta în vara anului viitor în Poiana Golului.

După ce anul acesta, primarul Popa și echipa acestuia au testat apele cu concertul susținut de Zdob și Zdub și Bucovina în poiana de deasupra Reșiței, eveniment care s-a dovedit de un real succes, planurile administrației locale pentru anul 2019 sunt și mai mari. Nu mai puțin de cinci trupe de renume mondial vrea să aducă Popa în iulie 2019 la Reșița, asta în dorința de a promova municipiul de pe Bârzava, prin crearea unor evenimente de expunere internațională. Concertele rock vor avea loc în perioada 5-7 iulie, negocierile cu reprezentanții formațiilor respective fiind se pare deja foarte avansate. Cum aceștia au cerut plata unui avans, iar în bugetul Primăriei Reșița nu era prevăzută această cheltuială, s-a decis luarea unui credit.

Am încercat să ne asigurăm acordul Consiliului Local să ne luăm un credit. Avem antamate patru, chiar cinci trupe mari, nu vreau să divulg nume acum, pentru că lucrăm pe un marketing să devoalăm trupele și ca să putem să îi avem în vară aici sigur trebuie să plătim un avans.

Va fi în perioada zilelor Reșiței, în prima decadă a lunii iulie, dar va avea denumirea generică de Custom Reșița. Încercăm să împământenim această titulatură. Până atunci mai facem niște amenajări sus în Poiana Golului și acolo va fi punctul zero”, a explicat primarul Ioan Popa.

Edilul nu a vrut să dezvăluie numele trupelor cu care se poartă negocieri, dar conform informațiilor neoficiale, printre acestea s-ar număra și americanii de la Megadeth.

Edilul se așteaptă ca la concertele de anul viitor să participe în jur de 20.000 de persoane, marea majoritatea din afara Reșiței, chiar și din străinătate. Și ca o noutate, pentru ca organizatorii să își recupereze cheltuielile,intrarea la concertele rock ce vor avea loc în Poiana Golului se va face doar pe baza de invitații sau bilete, acestea urmând să fie puse în vânzare inclusiv pe site-uri de specialitate, cum ar fi bilete.ro. Restul evenimentelor ce vor fi organizate în cadrul Zilelor Reșiței vor fi, ca și în trecut, gratuite.

foto: Dana Distortion

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei