1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Turnu Ruieni și parcursul său spre modernizare

În pofida acuzelor de tot felul la noul program Anghel Saligny, acesta oferă primăriilor din țară (pe bază de proiecte) finanțare pentru rezolvarea problemelor dureroase pentru cetățeni: apă, canalizare, drumuri, școli și grădinițe.

Fără aceste surse de finanțare guvernamentale, dezvoltarea localităților, în special a celor din mediul rural ar fi practic imposibilă. Este și cazul comunei Turnu Ruieni din Caraș-Severin. Două din cele patru proiecte depuse de Primăria Turnu Ruieni pe programul de investiții al Guvernului au primit undă verde de la Ministerul Dezvoltării.

„Am depus patru proiecte pe «Anghel Saligny», dar prioritare erau cele care ne-au fost și aprobate: înființare sistem de canalizare și stație de epurare în localitatea Zlagna și extindere rețea în zona caselor de vacanță din localitatea Borlova, precum și o nouă cale de acces către Muntele Mic – un drum comunal de 10 kilometri“, a afirmat primarul comunei Turnu Ruieni, Cosmin Belci.

spot_img

„Valoarea totală a celor două obiective de investiții aprobate pentru comuna noastră este de 21.717.880,75 de lei. Urmează semnarea contractelor!“, a mai adăugat edilul comunei Turnu Ruieni.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei