Un bărbat din Reșița, primul caz de coronavirus confirmat în Caraș-Severin

modelmic

 

UPDATE 2: Al 29-lea caz de coronavirus a fost confirmat, marți seara, la o femeie de 47 de ani, din București.

UPDATE: Conform unei informații de ultimă oră primită de la Daniel Botgros – purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin și voce unică în cadrul comandamentului județean  pentru gestionarea coronavirusului, pacientul nu ar fi singurul: „Bărbatul s-a prezentat ieri la serviciul de primiri urgențe din cadrul Spitalului Județean Reșița, susținând că soția sa s-ar fi întâlnit cu altcineva, care la rândul ei ar fi fost în preajma unei alte persoane diagnosticate cu temutul COVID-19. Bărbatului i s-au recoltat probe; primele au fost neconcludente, i s-au mai recoltat odată și a fost diagnosticat pozitiv la coronavirus. Bărbatul a fost transportat marți seara la spitalul de boli infecțioase Victor Babeș din Timișoara cu izoleta. Bărbatul este din Reșița iar soției acestuia i s-au recoltat din nou probe dar cel mai probabil va fi și ea transportată la Timișoara la Victor Babeș”.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Primul caz de coronavirus a fost confirmat astăzi în județul Caraș-Severin. Conform primelor informații ar fi vorba de un tânăr care este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Reșița. Acesta este contact al unei persoane diagnosticate pozitiv la testul COVID-19. 

De menționat că informațiile cu privire la vârsta bărbatului sunt contradictorii. În timp ce Grupul de Comunicare Strategică informează că acesta are 37 de ani, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin spun că acesta are 27 de ani.

Marți seara au fost confirmate trei cazuri de coronavirus: cel al tânărului din Reșița, un bărbat de 57 de ani care s-a întors luni din Italia și se afla în carantină în Arad, o femeie de 26 de ani din Hunedoara.

În România, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 28.

foto: arhiva europafm.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Johann Nicolescu

    Ce face Institutia Prefectului ? Ce face guvernul Romaniei ? Ce face UE ? De ce toate aceste institutii stau si nu fac nimic ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei