Un bărbat a murit în incendiul care a mistuit o casă din comuna Cornereva!

f

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ai Punctului de Lucru Băile Herculane, formate din 10 subofițeri, s-au deplasat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru o intervenție de urgență la o casă cuprinsă de flăcări în localitatea Lunca Zaicii, comuna Cornereva.

La intervenție participă și un echipaj din cadrul SVSU Cornereva care acționează alături de pompierii militari. La fata locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Din nefericire, pompierii au extras din interiorul casei un bărbat decedat.

Incendiul a fost anunțat prin apel 112 în jurul orelor 10:45, iar în acest momentul este localizat și se acționează cu toate forțele pentru lichidarea lui în totalitate, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu.

f1

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei