fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Un prim proiect câștigat de primarul Măceșanu! „Obiectivul meu este să reabilitez toate căminele culturale!”

Ticvaniu Mare face un nou pas spre dezvoltare, odată cu câștigarea unui proiect de reabilitare sub conducerea administrativă a edilului Ciprian Măceșanu. Unul din obiectivele primarului este să reabiliteze toate căminele culturale de pe raza UAT-ului Ticvaniu Mare, iar aprobarea cererii de finanțare pentru proiectul „Lucrări de reabilitare și modernizare Cămin Cultural Cârnecea” este doar începutul.

Sunt bucuros că am câștigat acest proiect care reprezintă un pas înainte spre dezvoltarea comunității. Unul dintre obiectivele mele este să reabilitez toate căminele culturale de pe raza UAT-ului Ticvaniu Mare.

Este în evaluare și căminul cultural de la Ticvaniu Mare. Am colaborat cu aceeași oameni la partea de proiectare și partea de consultanță și sper să avem succes și cu acest proiect”, susține primarul Ciprian Măceșanu.

spot_img

Suma acordată pentru reabilitarea căminului din Cârnecea nu prea acoperă necesarul privind cheltuielile, dar banii sunt bineveniți pentru că o astfel de investiție nu ar putea fi suportată din bugetul local.

Suma acordată în urma cererii de finanțare aprobate – Componenta C10 – Fondul Local este de 672.834,64 lei fără TVA. Căminele sunt mici, doar cel de la Ticvaniu Mare este mai mare și se alocă pe metru pătrat o sumă fixă. Trebuie să ne încadrăm. Probabil o să mai trebuiască să suplimentăm după ce vedem ce se întâmplă după proiectul tehnic. Este însă binevenită această finanțare pentru că nu avem banii aceștia ca să îl reabilităm din fonduri proprii”, a mai declarat primarul Ciprian Măceșanu.

Edilul nu se oprește aici și își dorește să reabiliteze și dispensarul uman din Ticvaniu Mare, pe aceeași linie de finanțare.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei