Un reșițean de 80 de ani, înșelat de două persoane care susțineau că fac parte dintr-o asociație religioasă! Paguba: 2.300 de lei!

modelmic

 

Un reșițean în vârstă de 80 de ani a rămas fără 2.300 de lei, după ce a fost înșelat de două persoane care susțineau că fac parte dintr-o asociație religioasă. Bărbatul a fost abordat pe stradă, în zona centrală a municipiului de pe Bârzava, de cele două persoane care i-ar fi spus că au mai multe cadouri pentru fiul său, cadouri în schimbul cărora i-au solicitat ulterior bani.

Din cercetări a reieșit faptul la data de 11 noiembrie, în jurul orei 11:00, persoana vătămată ar fi fost abordată pe stradă, în zona centrul civic, de 2 bărbați, care sub pretextul că fac parte dintr-o organizație religioasă cu scop caritabil, trebuie să-i înmâneze mai multe cadouri fiului său.

Apoi ar fi plecat toți 3 cu un autoturism condus de unul dintre bănuiți, la domiciliul bărbatului de 80 de ani, unde i-ar fi lăsat mai multe cutii conținând diferite produse, în schimbul cărora i-ar fi solicitat suma de 2.300 de lei, pe care acesta ar fi plătit-o”, explică Alina Boeru,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

La scurt timp după primirea sesizării, polițiștii au reușit să identifice una dintre cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Oradea.

În cauză, se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a autorilor.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei