Un tir s-a răsturnat într-un șant, la ieșirea din Domașnea. Șoferul ar fi suferit un infarct!

modelmic (1)

Un tir înmatriculat în Bulgaria a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț de colectare a apei pluviale, la ieșirea din localitatea Domașnea.

Conform polițiștilor, șoferul bulgar se deplasa din direcția Orșova spre Caransebeș și ar fi ajuns în rigola de pe marginea drumului, moartea șoferului survenind din cauze medicale și nu în urma accidentului.

Deși la fața locului a sosit un echipaj SAJ care a efectuat măsurile de prim ajutor, bărbat a fost declarat decedat, posibil în urma unui infarct.

În momentul de față se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar în urma necropsiei se va afla dacă șoferul bulgar a suferit un atac de cord în timp de conducea.

modelmic (1)

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “s-a răsturnat într-un șanț de colectare a apei pluviale, la ieșirea din localitatea Domașnea”

  Drum inteligent, şanţ antitanc, lateral, vizibil eficient.
  Sancţionează educativ şi încalcarea liniei continue, în mod intenţionat sau nu.
  Fără acostament. Fără parapet. Fără cap. Şi sec.
  Felicitări proiectanţilor şi beneficiarului.
  Aici sunt banii (şi capcanele pentru) dumneavoastră!

  Raspunde
 2. Adrian

  In cazul acestui sofer oricum nu conta (el facand infarct la volan), dar ar fi bine daca in rumania drumurile nationale ar fi gandite ca in Austria … Germania.
  Adica … exista si acolo un astfel de canal de colectare a apelor pluviale, si este la fel de mare numai ca acest canal se afla la distanta de vreo 4 … 5 metri de sosea iar pana la acel canal este iarba nu tot felul de balarii ca in rumania.
  Bine … nu mai vorbesc de faptul ca acolo canalele de colectare a apei pluviale sunt inglobate in borduri in timp ce la rumani sunt pe mijlocul drumului si nici macar nu sunt la acelasi nivel cu asfaltul.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei