fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Unde facem baie vara asta?

Cu temperaturi diurne de cod portocaliu și roșu, cu cele din timpul nopții care nu scad sub 20 – 22 de grade, cu examenele terminate și concediul care bate la ușă e normal să ne întrebăm în prima zi din luna lui cuptor, „Unde facem o baie“?

Una dintre variantele propuse de administrația municipiului Caransebeș este ștrandul din localitate, obiectiv intrat recent în administrarea primăriei, unde cu toate că s-au făcut investiții, mai este de lucru. Într-o conferință de presă susținută ieri, la sediul primăriei Caransebeș, edilul Felix Borcean a afirmat că este mulțumit de încasările obținute și deschide poarta unor noi dezvoltări investiționale:

Ștrandul din Caransebeș merge foarte bine, avem încasări lunare de 34 de mii de lei la care se mai adaugă alte 4 – 5 mii din închirierea terenului de fotbal. Cu acești bani ne permitem să continum să modernizăm această bază de agrement. Ne dorim să accesăm finanțare și pentru un proiect mai mare care să facă ștrandul funcțional și iarna“.

Primarul Felix Borcean este optimist că vor fi alocate fonduri guvernamentale pentru o instalație cu panouri fotovoltaice ce vor permite încălzirea apei și astfel ștrandul să poată fi funcțional și în perioada rece:

Este un proiect mai mare care prevede pe lângă aceste panouri fotovoltaice și o amenajare generală a ștrandului cu bazine noi, locuri de joacă, topogane. Tot acolo am asigurat terenul pentru construcția unui bazin acoperit cu rol didactic. La această oră sunt cam 100 de copii care practică înotul pe banii lor, pregătindu-se fiecare pe unde apucă. Odată cu deschiderea acestui bazin, cheltuielile vor fi minime și nu cred că va fi o problemă să aducem 2 – 3 antrenori de înot care să pregătească acești tineri“ a mai afirmat Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeș.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei