Uriah Heep va cânta în această vară în Poiana Golului! La Custom Reșița 2019!

modelmic

 

Uriah Heep se alătură trupelor care și-au confirmat deja prezența în această vară la Custom Reșița. Anunțul a fost făcut de primarul Ioan Popa în această dimineață, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, unde edilul reșițean a promovat timp de câteva minute bune festivalul ce se va desfășura în perioada 5-7 iulie, în Poiana Golului.

 „Festivalul se numeşte Custom Reşiţa. Custom pentru că customizarea e o chestiune cunoscută în general de rockeri, de bikeri – şi se va ţine în Poiana Golului, deasupra Dealului Golului. Este chiar deasupra Centrului Civic, la o înălţime de vreo 180 de metri peste Centrul Civic. Este un fel de amfiteatru natural de vreo 10-15 hectare şi anul trecut l-am testat, am făcut un concert, am dus Zdob şi Zdub acolo, un concert la care au venit 6-7 mii de oameni. Am vrut să vedem cum accesibilizăm zona, cum ajungem acolo, cum îi coborâm noaptea de acolo, pe cărare, le-am pus lumini prin pădure şi aşa mai departe. Şi fiind testul făcut am zis să ne angajăm la ceva mai mare, ceva ce ne-am dorit să facem de vreo doi ani, şi Reşiţa fiind Cetate de Foc – Reşiţa produce metal de 250 de ani – nu puteam să facem altceva, nu puteam să facem house, nici filarmonică, trebuia să ne gândim la rock.

Suntem în plin proces de promovare a acestui festival, vom avea trupe foarte interesante din afară şi, bineînţeles, din România. Am anunţat deja o bună parte a trupelor, anunţ acum că am semnat şi cu Uriah Heep, alături de The Rasmus, Udo, Doro, pentru cei care cunosc genul de muzică rock e foarte simplu, îi ştiu”, a precizat cu acest prilej Ioan Popa.

Printre numele anunțate deja de organizatori pentru Custom Reșița 2019 se mai numără: Alternosfera, Massive Wagons, Alex Calancea, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Conform edilului reșițean, în fiecare din cele trei seri ale festivalului, vor urca pe scenă 6-7 trupe, urmând ca spectacolele să înceapă undeva la 18:00-19:00 seara și să se încheie târziu în noapte, în jur de 02:00-03:00.

Dar nu este doar despre muzică, Custom Reşiţa este despre mai multe lucruri, o să facem ateliere de painting, de tatuaje, de customizare de motociclete. De exemplu, sunt oameni care-şi cumpără un Harley de 20-30 de mii de euro şi mai bagă 20.000 de euro în el. Asta se numeşte customizare, şi asta e o piaţă pe care cunoscătorii o ştiu foarte bine şi încercăm să aducem nume de rezonanţă acolo, care se ocupă cu aşa ceva, evident din dorinţa de a pune în legătură bikerii cu acest gen de activităţi”, a mai adăugat Ioan Popa.

Primarul Reșiței, invitat la Neatza cu Răzvan şi Dani:

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Festivalul se numeşte Custom Reşiţa … sunt oameni care-şi cumpără un Harley de 20-30 de mii de euro şi mai bagă 20.000 de euro în el. Asta se numeşte customizare …” a mai adăugat Ioan Popa.

  ?
  Numai tăiţelu’ ar fi în stare să cumpere (un tablou) de 20-30 de mii de euro şi apoi să mai bage 20.000 de euro în el pentru … stâlcire.
  Valabil şi la restaurarea “custom” a unei opere de artă (fântâna maestrului Lucaci). Din respect (gen tăiţelu’) pentru artist, original şi led-uri :)
  Dacă nu îi pune pe cei de la Uriah Heep să cânte manele, nu e … custom.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei