USR PLUS: Cristian Coadă a intrat în cursa pentru Primăria Ciclova Română pentru că vrea să revitalizeze întreaga zonă

coad[

La Ciclova Română a avut loc întâlnirea cu europarlamentarul Vlad Botoș și lansarea candidatului Alianței USR PLUS pentru primărie, Cristian Coadă.

Au fost prezenți la eveniment europarlamentarul Vlad Botoș și președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, candidat la Consiliul Județean.

Conferința de presă a fost deschisă de Vlad Botoș, europarlamentar USR PLUS. Acesta a subliniat că Alianța USR PLUS va schimba România stradă cu stradă, oraș cu oraș, sat cu sat.

Prezența echipei USR PLUS în Parlamentul European a arătat că vocea României poate fi auzită în Europa. Trebuie să modernizăm și în România modul în care se face administrație locală, în scopul atragerii de fonduri europene pentru comunitățile locale”, spun reprezentanții USR Caraș-Severin.

116380820_742741943192381_2743314531733629735_n

Andrei Plujar, candidat la Președinția Consiliului Județean Caraș-Severin a continuat:

Alianța USR Caraș-Severin vine cu candidați în aproape toate UAT-urile din județ. De la o zi la alta suntem tot mai mulți și tot mai determinați să câștigăm lupta cu un sistem care și-a arătat limitele după 30 de ani.

Cristian Coadă va fi primar la Ciclova Română pentru că are toate calitățile pentru a conduce o comunitate. Mai mult, Cristian Coadă va revitaliza întreaga zonă: Ciclova Română, Ilidia, Socolari, localități care vor deveni importante puncte de atracție turistică în Caraș-Severin și fală pentru toată Valea Carașului.

Vă invit să îl susțineți până la capăt pe Coco în frumoasa lui luptă pentru Ciclova Română! Întreaga echipă îți dorește mult succes, Coco!”

116157061_749960229127629_3451240001359625244_n

Cristian Coadă, candidatul Alianței USR PLUS la Ciclova Română și-a prezentat intenția de candidatură și motivele care l-au impulsionat să lupte pentru localitatea lui, la alegerile locale de anul acesta:

O să încep prin a vă spune de ce am decis să intru în cursa pentru primăria Ciclova Română, care este motivația, ce vreau să transmit, să fac:

Pe scurt, pentru că m-am săturat de minciunile celorlalți și m-am săturat de toți cei care s-au perindat prin primărie, care nu au făcut nimic pentru comuna noastră, lăsând-o să se degradeze grav. Am ajuns la concluzia că dacă vrei să faci ceva, trebuie să te pui pe treabă și să te implici. Pentru că nu avem minimele condiții de trai decent. Avem drumurile sub orice critică, rețeaua de apă fie funcționează prost, fie lipsește cu desăvârșire. Ca să nu vorbim de canalizare, curățenie, mizeria de pe râuri, și câte și mai câte, condiții minime, de altfel, pentru orice localitate civilizată.

116495497_611347526188346_4207839099885871491_n

Pentru că m-am săturat de lipsa de voință, de profesionalism a celor care ne-au condus până acum. Pentru că nouă, de 30 ani încoace, ni s-a tot spus că “nu se poate”, că “nu sunt bani”, tot felul de scuze. Toți s-au ascuns după diverse scuze dar nimeni nici măcar nu a încercat. Trist este că Ilidia, de exemplu, a avut viceprimar și consilieri în administrație care din păcate tot nu și-au îndeplinit promisiunile față de iligieni. Socolariul stă pe un imens potențial turistic neglijat chiar dacă are o comunitate foarte mare de artiști și oameni de cultură care sunt neglijați, astfel dezvoltarea zonei a rămas nebăgată în seamă de autorități. Peste tot în jurul nostru vedem că lucrurile se mișcă, satele și comunele se dezvoltă, doar la noi nu se poate…Cum e posibil asa ceva?!

116632423_216889236310399_8801979394865042274_n

Ba da, se poate! Împreună reușim! Se poate să avem drumuri bune, să avem asfalt pe luncă, să avem școală decentă, să avem iluminat public peste tot, să nu umblăm în beznă prin mocirlă, să avem apă curentă și canalizare și în Ilidia, și în Socolari, să avem curățenie în sate și pe râurile noastre, să avem terenuri de fotbal decente, să avem o infrastructură culturală la nivelul potențialului imens pe care îl avem, să sprijinim comunitatea de artiști din Ilidia și Socolari, să avem căldură în biserica, să îi sprijinim pe antreprenori și fermieri ca să avem locuri de muncă la noi în sat”, a precizat candidatul Alianței USR PLUS la Ciclova Română.

cc

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. imoGen

  Pentru cei care nu știu, Vlad Botoș e cel care a făcut turul partidelor din Arad, iar apoi a devenit “om nou” și s-a înscris în USR.
  Totuși, cine e acest Coadă? Ce pregătire are ? Ce lucrează? E angajat sau șomer ?
  Poate ne informează redacția cu privire la aspectele astea și în cazul lui Coadă și în cazul lui Pulujar.

  Raspunde
  1. imoGen

   Adevărul e că profesorii de sport reprezintă elita intelectualității românești. Am ajuns să punem profesorii de sport ca să ne conducă. E o realizare și asta. Oare așa jos a coborât nivelul ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei