5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Ușurel, că vine și tramvaiu’! Pân-atunci, alte locuri de parcare noi în Govândari, create de Primăria Reșița!

Cetățenii din cartierul Govândari al municipiului Reșița, vor beneficia de noi locuri de parcare, lucrări finanțate din bugetul propriu al administrației locale.

Este vorba de o investiție realizată pe Aleea Zarandului din Microraionul 4, prin care actuala Primărie a municipiului Reșița completează parcările deja finalizate în această zonă, amintindu-le aici pe cele de pe străzile Țarcului și Stănișoarei.

În locul unde sunt construite astăzi noile parcări, atât de necesare, pe vremuri se juca tenis de masă, dar între timp locul a fost luat de un „așa zis“ parc, unde, ici și colo, pâlcuri de iarbă încercau să încolțească între plăcile de beton.

spot_img

Amenajările din arealul străzilor Țarcului, Zarandului și Stănișoarei înseamnă pentru municipalitate crearea unui număr de 120 de locuri de parcare pentru autovehicule, la care se adaugă și cele 30 de locuri de parcare de pe tronsonul rutier care face legătura între strada Făgărașului și cimitirul Nr.8 al orașului.

Noile parcări au fost create pentru a muta autovehiculele cetățenilor de pe strada Făgărașului, este vorba de cele 130 de locuri de parcare, în vederea transformării străzii Făgărașului în sistem dublu sens, pentru lucrările care vor urma“, ne-a explicat în dulcele său stil clasic, Daniel Călin, directorul Direcției de Reparație și Întreținere a Primăriei Reșița.

A fost reamenajată zona Complexului Sportiv din vecinătatea stadionului Gloria!

De asemenea, zona Complexului Sportiv din vecinătatea stadionului Gloria Reșița a devenit și ea mai atractivă, nu pentru căutătorii de aur și cupru (pentru asta avem strada Bistra), ci pentru sportivii și elevii „înregimentați“ la Clubul Sportiv Școlar, cei care se pot relaxa în noul părculeț, în aceste zile caniculare.

Și această reamenajare a zonei amintite a fost realizată de angajații Direcției de Reparație și Întreținere a Primăriei Reșița, din bugetul local.

În ceea ce privește bârfa la colț de stradă în zone precum „La Gâtu sucit“ și „Cățeaua leșinată“ sau alte localuri „premium“ și anume că proiectul „Tramvaiul“ ar fi căzut, primarul Reșiței, Ioan Popa, dă asigurări că licitația pentru executarea lucrărilor va fi reluată în curând.

Hai noroc la sănătate!

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Da da ,să mai taie din ele dăle dreacu!Papagal de PNL asta a devenit Popa ,să-și tragă un tramvai la Văliug pentru clienții drogați și cocalarii cu creierul spălat ,adulacii care cred în acest individ dubios care măcăne și aiurează la foc automat !

  2. Dacă cifrele din proiectul tramvaiului nu sunt actualizate, la prețurile de acum, nu prea văd cum se vor găsi constructori. Dea Dumnezeu să mă înșel!

  3. Face parcari cum a facut si pe Tineretului?Cele de resedinta le trece la parcari cu plata si trimite locatari abonati de 15 ani pe Progresului la dracu in praznic.Nu exista pic de respect ptr oamenii care au platit cel putin un deceniu abonamentul an de an,cel putin 20 de abonati sint in aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei