Valentin Armașu, la vot: „Sper ca partidele mici să reușească să își spună cuvântul”

armasu

Președintele Partidului Ecologist Român, filiala Caraș-Severin, Valentin Armașu, a trecut și el pe la urnele de vot pe la orele prânzului. Proaspăt intrat în politică, Armașu a catalogat campania pentru alegerile locale de anul acesta ca fiind una „urâtă”. Cu toate acestea candidatul PER pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin a declarat că speră ca în următorii patru ani, partidele mici să își facă simțită prezența în consiliile locale și în cel județean.

Votăm astăzi categoric pentru o schimbare, votăm pentru tineri, pentru părinții noștri, votăm pentru natură, așa să ne ajute Dumnezeu.

A fost o campanie urâtă, nu am mai făcut campanie până acum și sper ca partidele mici să reușească să își spună cuvântul. Toate partidele mici merită să intre în Consiliul Județean sau în consiliile locale, așa ar fi corect. Ne-am săturat de partide mari și de politica lor numai de a spune tot timpul «da, șefu», «să trăiți, șefu».

Așa nu se mai poate în România. Să schimbăm ceva prin partidele mici și prin oameni tineri”, a precizat Valentin Armașu, care și-a exprimat dreptul la vot la grădinița Palatul Fermecat din Reșița.

IMG_7959IMG_7979

IMG_7954

IMG_7984

IMG_7986IMG_7990IMG_7994IMG_7998IMG_8000IMG_8003IMG_8004

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei