1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Văliugul, pregătit pentru primii turiști, dar și pentru prima ninsoare

Iubitorii sporturilor de iarnă iubesc zăpada, dar doar dacă o au sub schiuri nu și sub roțile autoturismelor. Dacă în anii trecuți s-a întâmplat de multe ori ca accesul spre stațiunea montană Semenic să fie blocat, sau s-a desfășurat cu multă dificultate, anul acesta lucrurile par să se schimbe.

Nu știu ce firmă se ocupă de deszăpezirea drumului județean care asigură accesul spre Semenic, dar pot să vă spun că se mișcă foarte bine; au utilaje, au stocuri de nisip cu sare chiar și la Prislop.

Iar dacă ei au intervenit cu operativitate pe drumul județean, cu utilaje și material antiderapant și am înțeles că au cantonată pe platou și o turbofreză, și noi suntem pregătiți să intervenim pentru curățarea stratului de zăpadă de pe drumurile din comuna Văliug“, a declarat pentru Reper24, viceprimarul comunei Văliug, Alin Marcu.

spot_img

Lungimea totală a drumurilor comunale de pe cele 21 de străzi plus cea principală, nu depășește 5 km, iar de deszăpezire se ocupă serviciul public de salubrizare. „Ei au în dotare și utilaje, au achiziționat material antiderapant și există un contract cu stația PECO din localitate pentru carburant. Am mai avea nevoie de o sărăriță și cu siguranță o vom achiziționa într-un viitor apropiat“, a adăugat viceprimarul comunei Văliug, Alin Marcu.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „Nu știu ce firmă se ocupă de deszăpezirea drumului județean care asigură accesul spre Semenic …”

    Ştie tăiţelu’ şi holongării lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei