Ministrul Marcel Vela a salvat un polițist de la sinucidere!

vela

Luni dimineața, un polițist de la Poliția Rutieră Bacău le-a spus colegilor, sub amenințarea armei din dotare, că vrea să se sinucidă.

Cel care a discutat direct cu polițistul și l-a împiedicat să-și pună capăt zilelor a fost chiar ministrul Marcel Vela.

Tentativa de sinucidere a angajatului MAI nu are legătură cu intenția lui Marcel Vela de a reorganiza structurile din subordinea ministerului și nici cu sindicatele, polițistul având o problemă pe suflet, pe care însă a fost convins să i-o dezvăluie chiar ministrului de Interne.

Cine v-a spus că tentativa de sinucidere e cauzată de faptul că nu privesc cu ochi buni reorganizarea din Poliție, v-a dat o știre mai puțin corectă. Am discutat personal cu băiatul de la Bacău, un agent de la Poliția Rutieră. A avut ceva pe suflet. Am vorbit la telefon și mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere”, a declarat ministrul, citat de ziare.com

Marcel Vela a fost chiar dispus să ia în această dimineață un elicopter și să meargă direct la Bacău să discute cu polițistul.

I-am spus că vreau să aflu care e motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon. M-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter să plec azi dimineață. S-a răzgândit văzând deschiderea, și o să vină la București, să stăm la o cafea, să-mi spună tot ce are pe suflet. I-am promis că nu divulg discuția mea cu el. Oricum, nu are legătura cu restructurarea Poliției sau cu sindicatele”, a adăugat ministrul Vela.

foto: Europa FM

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gigi Against

  Pai cu instabili psihic vrea dom’menistru sa faca reforma in MAI?
  Baiatul ala trebuie trimis la tratament si apoi trecut in rezerva ca inapt pentru munca de politie.

  Raspunde
 2. zero

  „Cine v-a spus că tentativa de sinucidere e cauzată de faptul că nu privesc cu ochi buni reorganizarea din Poliție, v-a dat o știre mai puțin corectă.”, a declarat ministrul.

  Nu este o ştire incorectă.
  Doar ceva … “mai puţin corectă” (dacă este să-l credem pe Marcel cel Cinstit). Şi stabil psihic.
  Cică s-ar fi oferit să meargă la Bacău, dar s-a răzgândit.
  Canci!

  Raspunde
 3. CGG

  ”sub amenințarea armei”
  Arme care amenință? A dispărut factorul uman din ecuație? Poliția română e coordonată de cyborgi?
  ”polițistul având o problemă pe suflet”
  Eventual o problemă cu capul. Dacă ne facem griji pentru fiecare plângăcios care vrea ”la mama” o dăm dracului de treabă și poliție. Meseria asta e pentru bărbați, pentru caractere puternice.
  ”Marcel Vela a fost chiar dispus să ia în această dimineață un elicopter și să meargă direct la Bacău să discute cu polițistul.”
  Păi Marcel Vela e negociator sau ministru? De când și până când ordonă el deplasări cu elicopterul pentru fiecare dezaxat din poliție care plânge pentru că vrea în brațele mă-sii? Ori Vela n-a văzut încă Bacăul și a privit ocazia ca pe o oportunitate turistică de sezon? Ha?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei