Verificări la sânge a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului

a

Inspectoratul Județean de Poliție întreprinde zilnic mai multe acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.  Astăzi, 16 octombrie, între orele 13.00-16.00, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Caraș-Severin au desfășurat acțiuni în trenuri și în stațiile de cale ferată din Caransebeș, Băile Herculane și Reșița, ne-a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

„În urma activităților, pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 8.700 de lei, dintre care 23 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea, au fost verificate 8 stații și halte CFR și 12 trenuri personale și de lung parcurs, fiind legitimați 68 de călători.

aa

Polițiștii Poliției de Transporturi, cu sprijinul colegilor de la celelalte structuri continuă acțiunile de verificare a modului în care cetățenii și călătorii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu acest virus. Recomandăm tuturor persoanelor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în trenuri, în stațiile de cale ferată și în toate spațiile publice deschise.

Scopul nostru nu este aplicarea de sancțiuni, ci ca toți să conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, de aceea nu vom tolera nicio abatere de la lege. Suntem și vom fi prezenți în permanență la datorie și aplicam legea în litera și spiritul ei“! a mai adăugat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. PUYA

    Securiștii luibVela&Arahat au infestat populația cu amenzi pentru nesupunere în fața dictaturii Covidioților Iacobini și nepurtării botniței umilitoare și deloc protectoare.NU VĂ CREDEM PE CUVÂNT!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei