fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Vești bune pentru locuitorii din Valeapai! Au început lucrările de refacere și modernizare pe DC 87

S-a dat starul lucrărilor pe un drum foarte important pentru locuitorii din Valeapei, sat aparținător comunei Ramna. Este vorba de începerea lucrărilor de refacere și modernizare a DC 87 Valeapai-Hotar Vermeș.

DC 87 este un drum calamitat, finanțat de către CNI. Primăria Ramna a plătit DALI și proiectul, iar Compania Națională de Investiții a făcut licitația și se ocupă de restul. De joi au început să lucreze, cu data de 14 constructorul avea ordin de începere. Au început să profileze și să care piatra, deci lucrurile merg spre bine”, declară cu încredere primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Drumul are o lungime de 3,6 km, Valeapai – Hotar Vermeș și constructorul ar fi precizat că lucrările s-ar putea încheia în maxim 4 luni. Cetățenii din Valeapai așteaptă cu nerăbdare să poată circula pe un drum asfaltat până la Vermeș, iar de acolo spre Buziaș, Timișoara sau Bocșa.

Fiind drum comunal face legătura cu asfaltul. Cetățenii pot merge la Bocșa sau la Timișoara pe asfalt. Este cea mai bună variantă de a se circula deoarece DJ Ramna-Valeapai aproape că este impracticabil din cauza gropilor. Este drum județean și sperăm ca să ne ajute CJ cu acest drum. Am înțeles că este în lista sinteză la CNI, iarăși pe calamități, dar durează”, a declarat pentru Reper24, Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna.

 

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei