Reacții la cald: vezi ce spun noii parlamentari PSD Caraș-Severin! „Este o victorie istorică, toată țara este roșie”

modelmic+editorial

PSD Caraș-Severin va trimite în Parlament, pentru următorii patru ani, trei deputați, Mocioalcă, Spânu și Luminița Jivan și un senator, Ionuț Chisăliță.

În fața unei victorii istorice, Ion Mocioalcă le promite cărășenilor că se va ridica la nivelul așteptărilor lor și că nu îi va dezamăgi.

„Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Echipei de toată isprava, mulțumiri pentru eforturi și munca depusă! Cetățenilor care și-au pus nădejdea-n noi, suntem obligați să le recompensăm încrederea, ridicându-ne la nivelul așteptărilor lor”, a declarat Ion Mocioalcă.

Ion Spânu susține că PSD a atins o premieră istorică la nivel de Caraș-Severin

„Este o victorie istorică, de la epoca Iliescu  și până acum nu s-a mai întâmplat așa ceva, și nu numai în județul nostru, ci în toată țara. Toată țara este aproape roșie, culoarea partidului nostru. Este o victorie pe care o atribuim și programului nostru, pentru că am fost singurii care am venit cu un program de guvernare în care am promis oamenilor bunăstare, ceea ce mulți nu au promis. Degeaba le promiți oamenilor că vor trăi bine peste 20 de ani, când ei vor să trăiască așa în momentul actual.

Cel mai probabil că acest program a avut ceva de spus, munca depusă în toți acești ani, guvernarea proastă a tehnocraților, gafele impardonabile făcute în decursul ultimului an, implicarea în politică a premierului Cioloș, implicarea președintelui Iohannis în politică, toate acestea sunt argumente în favoarea noastră care i-au convins pe oameni să voteze cu noi.

Eu îmi propun ca în acest mandat să fac ceea ce am promis, să lupt pentru mărirea salariilor, pentru mărirea pensiilor, pentru scăderea TVA-ului, a taxelor, deci pentru prosperitate și nu pentru austeritate”, declară Ion Spânu.

În ceea ce privește județul Caraș-Severin, deputatul PSD este de părere că depopularea localităților este principala problemă care trebuie stopată.

„Sunt foarte multe lucruri de făcut în județ. În decursul ultimei luni, când am bătut județul în lung și în lat, am constat ceea ce știam deja că oamenii o duc foarte rău. Se depopulează și orașele și satele, tinerii pleacă unde văd cu ochii să își caute de lucru, trebuie să aducem tinerii înapoi cu locuri de muncă și salarii decente și abia atunci reușim să revigorăm această economie care nu mai funcționează. Trebuie luptat pentru Caraș-Severin, trebuie făcute legi care să sprijine creșterea economică și de aici curg toate”.

 

Ionuț Chisăliță: „Sper ca peste 4 ani românii să fie mulțumiți de guvernarea PSD”!

Ionuț Chisăliță, actual consilier local în cadrul CL Reșița, care a reușit să obțină un mandat în viitorul Senat al României a afirmat la rândul său că victoria obținută de PSD în Caraș-Severin este una istorică. După părerea lui Chisăliță scorul foarte ridicat obținut de social-democrat de datorează de pe o parte muncii depuse de echipa PSD și pe de altă parte programului de guvernare cu care aceștia s-au prezentat în fața alegătorilor.

Scorul obținut de PSD Caraș-Severin este unul istoric, peste media națională, este cel mai bun scor obținut până în prezent și este rezultatul muncii unei echipe extraordinare. Și în primul rând este rezultatul programului de guvernare făcut de președintele Liviu Dragnea și de echipa sa, un program de guvernare care se adresează oamenilor și care cuprinde atât măsuri pentru tineri cât și pentru persoanele care au experiența maturității. Sunt convins că acest program va fi aplicat și sper ca peste 4 ani românii să fie mulțumiți de guverarea PSD și de tot ceea ce ne dorim să facem în sprijinul lor”, a afirmat Chisăliță.

Viitorul senator nu a uitat să mulțumească echipei care l-a susținut în campanie și a promis că se va prezenta în mod regulat în fața cetățenilor din Caraș-Severin pentru a-i pune la curent cu activitatea derulată în Parlament.

„Vreau în primul rând să le mulțumesc tuturor concetățenilor din Caraș-Severin pentru încredeera pe  care mi-au acordat-o, atât mie cât și echipei PSD din Caraș-Severin. Este un mandat pe care mi l-am dorit foarte mult, un mandat pe care mi l-am dorit pentru a face lucruri pentru cetățenii din Caraș-Severin și pentru cetățenii din România. Mi-am propus și câteva proiecte persoanele pe care le-am și spus în această campanie și pe care sunt convins că odată ajuns în Senat voi și reuși să le promovez, având sprijinul colegilor mei din Parlament cât și viitorului Guvern  care va fi al PSD”, a mai adăugat Chisăliță.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

  1. Cristi

    Ma bucur ca a cistigat PSD,sunt mai apropiati de clasa medie sper sa -si indeplineasca 75% din promisiuni .Le urez succes si sper ca V.Ponta sa fie presedinte la Camera Deputatilor.

    Raspunde
  2. Pingback: Încrederea acordată, mă obligă !! Multumesc ! | Ion Spanu pentru Caras-Severin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei