Vicepreședintele Popovici a cerut public demisia lui Ciobanu! „Acest individ care nu are ce căuta la Aquacaraș”!

modelmic

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a cerut astăzi public demisia managerului Aquacaraș, Nicolae-Miu Ciobanu. Popovici s-a declarat nemulțumit de activitatea depusă de Ciobanu din momentul în care a preluat conducerea companiei de apă și canal, afirmând că deciziile luate de acesta ar fi avut urmări teribile pentru mai mulți angajați ai societății.

Având în coordonarea Direcției Tehnice din cadrul CJ, în care există și un compartiment de monitorizare a serviciilor de utilitate publică, chiar dacă Aquacaraș este în subordinea directă a colegului meu, Flavius Nedelcea, sunt obligat să mă aplec mai mult asupra acestei instituții, unde Consiliul Județean este acționar majoritar. Și mai mult, sunt obligat să apăr interesele Consiliului Județean.

Sunt două componente care mă nemulțumesc legate de activitatea domnului Ciobanu: gestionarea proastă a resurselor financiare și gestionarea foarte proastă a resurselor umane.

Nu știu dacă știți, acum 2-3 săptămâni, unul dintre directorii Aquacaraș a făcut un gest nepotrivit (n.r. este vorba de directorul Dan Petrescu, care a încercat să se sinucidă), un al doilea director al Aquacaraș a suferit un infarct, iar un om din exploatația Moldova Nouă, în urma unei decizii conducerii Aquacaraș, s-a sinucis. Asta înseamnă să gestionezi foarte prost resursele umane într-o instituție, care nu este nici Gestapoul, nici arestul Poliției Caransebeș.

Din aceste motive solicit ferm demisia acestui individ care nu are ce căuta la Aquacaraș”, a afirmat astăzi Ionuț Popovici, în cadrul unei conferințe de presă.

Vicepreședintele forului județean s-a arătat deranjat și de faptul că Aquacaraș nu are în prezent un consultant, deși are în implementare un proiect de peste 328 de milioane de lei. „Nu este în regulă ca atunci când ai o datorie de peste un milion jumătate la un alt consultant, să nu îi  mai răspunzi la telefon, când acest consultant probabil cu o armată de avocați poate să îngenuncheze Aquacaraș și să pună în pericol proiectul”, a adăugat Popovici.

Vicepreședintele forului județean a negat că ieșirea sa în presă la acest moment ar fi legată de plecarea deputatului Ion Mocioalcă de la PSD, susținând că „apa județului Caraș-Severin nu are culoare politică”.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Asteptam Demisia din Vice

  Cum a plecat Domnul Mocioalca cum au inceput hienele sa sara la gatul oamenilor pusi pe functie de el . Asteptam si debarcarea Domnului Popovici , dar el nu are caracter

  Raspunde
 2. Miha

  Rade ciob de oala sparta! Hahaha! Dl. vice ce activitate ati avut inainte de a ocupa aceasta functie si apropos,ce studii aveti. Multumesc!

  Raspunde
 3. Cipi

  Hopaa, furtună în paradis! L-am tot criticat pe vicele ăsta până acum, dar de data asta are dreptate! Jos securitatea! Ciobanu, pe vremea lu’ răposatu, a trimis un om la moarte, la execuție. Asta nu este o glumă!

  Raspunde
 4. GEORGE

  Am auzit in targ atatea povesti urate despre acest ,,dragut,, politruk.
  Am zis sa nu cred si sa cercetez. La prima strigare am citit declaratia de avere din 2018. Am remarcat vivacitatea acestuia din 2014 pana in prezent. S-a ,,desteptat,, omul dupa ce a devenit politruk, nevoie mare .
  Strigarile acestui semidoct trebuie ignorate, dar parca petru tipul asta de om Tepes Voda ,ar fi un bun aliat !

  Raspunde
 5. Vlad

  Acest individ e deja toxic!
  Nu mai poți citi ziarul liniștit de aparițiile lui și de sabia pe care întotdeauna flutura deasupra județului, el marele vice! Dar, concret care sunt dimensiunile caracterului lui! Acum bate palama cu PSD-Via Mocioalca, acum ponegrește ce a rămas în PSD, adică pe NEDELCEA. Hai, domnule, că nu suntem toți idioți că sa nu înțelegem că faci jocuri urate, ceea ce denotă lipsa de caracter!
  Du-te și lasă-mă că ne e lehamite de tine și de prețioasele tale manevre!

  Raspunde
 6. Gore

  Domnul Popovici sa aibă grijă de drumurile judetene si de lucrarile Consiliului Judetean.
  Carpelile pe care le-au facut pe incredintari directe la firmele partidului (gen Emiliano) sunt de toata jena. Se lauda ca au asfaltat zeci de kilometri si ei de fapt au acoperit niste gropi.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei