Vicepreședintele Popovici și-a făcut un nou prieten! A adoptat cățelușul ce i-a ținut de cald biciclistului accidentat pe Semenic!

modelmic

Cățelușul erou care i-a ținut de cald unui biciclist accidentat pe Muntele Semenic, a fost găsit și adoptat. Cel care i-a oferit un cămin simpaticului patruped este nimeni altul decât vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Președintele PMP Caraș-Severin a reușit astăzi să atragă atenția publicului cu o informație mai puțin obișnuită. Dacă de obicei, Popovici ajungea în gura presei și a lumii cu știri legate de politică sau de administrație județeană (să nu uităm nici de chefurile din stațiunea Băile Herculane), de această dată vicepreședintele forului județean a schimbat complet registrul: a stârnit interesul cărășenilor adoptând câinele care a sărit zilele trecute în ajutorul unui biciclist ce a suferit un accident Muntele Semenic. Un gest care, cu siguranță, i-a adus o bilă albă la iubitorii de animale, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la soarta cățelușului.

„Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug împreună cu membrii Asociație Dogs Center Reșița au reușit să identifice câinele salvator în zona comunei Văliug, oferindu-i adăpost până la sosirea domnului Popovici Ionuț, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care și-a exprimat intenția de a adoptat câinele.

În acest moment câinele se bucură de un nou cămin alături de familia Popovici.

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care și-au exprimat, în mediul online, îngrijorarea față de câinele salvator”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean  de Jandarmi, Marius Săndulescu.

WhatsApp Image 2018-07-19 at 14.50.26 WhatsApp Image 2018-07-19 at 14.50.28 (1)

 

Citește și Cel mai bun prieten al omului ne dă o lecție de „omenie”! Un cățeluș a sărit în ajutorul unui bărbat rănit pe Muntele Semenic!

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Maximilian

  Si de aceaata data , domnul Vicepesedinte al C.J. si-a insusit necuvenit ( a furat mai simplu spus- termen cu care individul este foarte familiarizat) “prim-planul” acestui eveniment.
  Praf in ochii cu alte cuvinte. Ai reusit sa impresionezi pana la lacrimi cativa votanti tembeli care se lasa furati si inselati de catre un vagabond. ( nu ma refer la caine…)
  Bravo! Ai stil!

  Raspunde
 2. marean

  :))))) comisare,ai luat cainele sa te incalzeasca si pe tine cand zaci mort de beat pe jos,dupa ce pici de pe masa pe care dansezi?!!!! :)))

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei