Victorie cu 3-0! CSM Reșița i-a dedicat victoria cu Lugoj-ul legendarului maseur Gigi Rouă!

3-0 CSM Resita cu Lugoj

Etapa a XVII-a din Liga a III-a, seria a IV-a  la fotbal a consemnat victoria cu 3 la 0 a rosso-nerilor în fața formației CSM Lugoj, în fața suporterilor reșițeni, ceva mai numeroși de această dată în Valea Domanului.

După sincopa Sebișului din partida cu Cetate Deva, CSM Reşiţa s-a instalat din nou în fruntea clasamentului seriei a IV-a, asigurând un moral prielnic elevilor lui Doană pentru întâlnirea din etapa următoare de la Timișoara, cu Ripensia.

Primele două goluri ale echipei municipalității din Reșița au fost marcate din lovituri de la 11 metri, de Alin Liuba, în minutul 39 (oaspeții rămânând în 10 jucători), respectiv minutul 45.  În partea a doua, aceeași reșițeni și-au arătat forța ofensivă și au reușit să puncteze încă odată prin juniorul Muselin, care a șutat din interiorul careului, înscriind în minutul 77 al jocului. Scor final 3-0, o victorie mult mai muncită decât o arăta scorul afișat pe tabelă la finalul jocului.

Despre jocul de acasă, președintele clubului CSM Reșița,Viorel Lolea, a declarat la finalul întâlnirii:

Din punctul meu de vedere, de-abia acum începe greul. Trebuie să remarc faptul că a fost un meci echitabil, ca mai toate partidele disputate în compania formației din Lugoj. Este un campionat foarte echilibrat iar la promovare se bat 5 echipe despărțite de doar 2 puncte în clasament. Urmează o deplasare foarte grea la Ripensia Timișoara pe care băieții o vor trata cu maximă seriozitate. Vreau ca în numele clubului să mulțumim numerosului public care a venit sâmbătă la meci și în mod special galeriei Guardia Rosso-Nera pentru susținerea băieților noștri“.

La finalul conferinței de presă, antrenorul Leontin Doană a ținut să dedice victoria formației sale, CSM Reșița, maseurului Gigi Rouă, prezent în staff-ul clubului de peste 4 decenii, cel care, din păcate traversează o perioadă dificilă la Spitalul de Urgență din Timișoara, după ce medicii i-au amputat un picior.

Sergiu TABAN  

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei