fbpx
33.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

(VIDEO) Voluntari americani predau engleza și nu numai, locuitorilor din comuna Dognecea

Se simte schimbarea în localitatea cărășană Dognecea, unde, de ceva vreme, voluntari de prin toată lumea au găsit deschidere și apreciere, indiferent de domeniul lor de activitate.

Mai nou, la Dognecea se învață engleza!

JOHN MEDAILLE, are 45 de ani și este un voluntar din America, profesor de istorie și membru Peace Corps (voluntari care lucrează cu instituții, școli, organizații non-profit, organisme non-guvernamentale și cu antreprenori în domeniul educației, foametei la scară globală, afacerilor, tehnologiei informației, agriculturii și mediului înconjurător). John locuiește temporar la Dognecea unde, pe lângă sculptură, îi învață pe locuitori… limba engleză.

Nu este singur, JULIE SANDBERG JAKOBSGAARD, alt voluntar care a răspuns solicitării administrației locale, are 21 de ani, este studentă și, după ce a predat engleză în Laos, astăzi face echipă cu John la Dognecea.

Scopul acestor demersuri ale administrației locale din Dognecea, de a aduce oameni din diverse colțuri ale lumii în această zonă a Banatului Montan, este acela de a face cunoscută frumusețea locurilor dar și de a le arăta localnicilor un alt mod de a vedea viața, cu mai mult curaj și deschidere spre nou.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei