fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Vine, vine Moș Crăciun și la Teregova

Ca în fiecare an Primăria și Consiliul Local al comunei Teregova au alocat sumele necesare desfășurării festivităților de sfârșit de an pentru copiii din Teregova, sub genericul „Vine, vine Moș Crăciun“.

„Elevii ciclului primar și gimnazial ai Liceului Tehnologic Sf Dimitrie din Teregova, precum și copiii de la grădiniță, au pregătit astăzi, de la ora 14:00, un amplu program artistic ce va conține scenete, tradiții, colinde, dansuri populare, obiceiuri strămoșești din acest colț de țară“, a precizat pentru Reper24, primarul comunei, Maria Damian.

Pe lângă aplauzele spectatorilor, cei peste 300 de copii vor primi și cadouri de la Moș Crăciun, cadouri achiziționate cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local din comună, transformați și în acest an în spiridușii Moșului cel bun.

„Pe lângă amplul spectacol programat pentru ora 14:00 la care își va aduce aportul și corul Bisericii Ortodoxe din Teregova, va fi organizat și un Târg de Crăciun cu lucruri făcute de elevi. Vor fi ornamente, decorațiuni făcute de cei mici. O expoziție cu vânzare, iar banii obținuți se vor îndrepta către familiile nevoiașe din comună“, a adăugat primarul comunei Teregova, Maria Damian.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei