Vineri nu se lucrează la RAR Caraș-Severin!

modelmic

RAR Caraș-Severin a anunțat că nu lucrează cu publicul vineri, 28 iunie 2019!
În urma informațiilor transmise de Enel Distribuție Banat în legătură cu efectuarea unor lucrări de defrișare care se vor desfășura în zona liniei de medie tensiune, compania va sista distribuția energiei electrice în data de 28 iunie 2019, în cartierele Câlnic și Moniom din Reșița.

Pentru că reprezentanța RAR Caraș Severin este situată în cartierul Moniom, prestațiile programate în data de 28 iunie 2019 nu vor putea fi onorate, după cum declară purtătorul de cuvânt RAR, Roxana Dima.

Clienții care aveau deja programare la RAR Caraș-Severin în această dată au fost și vor fi contactați și reprogramați cu prioritate în zilele de luni și marți (01.07.2019 – 02.07.2019).

Reprezentanții Registrului Auto Caraș-Severin își prezintă scuzele pentru eventualele inconveniente, independente de voința lor.

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei