Violență în familie! Un reșițean de 52 de ani, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția până a băgat-o în spital

modelmic

 

Un reșițean de 52 de ani a fost reținut de polițiști pentru violență în familie, după ce și-a bătut soția și nepoata. Se pare că totul s-a petrecut în seara zilei de miercuri. În urma unei certe, bărbatul le-a agresat fizic pe cele două femeie, în vârstă de 51 și 21 de ani. Loviturile aplicare soției au fost atât de grave, încât viața femeii a fost pusă în pericol, aceasta fiind transportată de urgență la spital.

Cel în cauză este bănuit că în seara zilei de 23 septembrie, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția de 51 de ani și nepoata de 21 de ani, în urma unor discuții contradictorii, le-ar fi agresat fizic pe cele două femei.

În urma loviturilor primite, femeia de 51 de ani a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, medicii stabilind faptul că acesteia i-a fost pusă în primejdie viața.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit în acest caz acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală săvârșită asupra unui membru de familie- violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai precizează Alina Boeru.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei