Virtuozii Semenicului, invitați ai Festivalului Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu“, la Timișoara

semenic

Orchestra „Virtuozii Semenicului“, condusă de Petrică Viţa, a Ansamblului „Semenicul“ de la  Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin va participa vineri, 18 septembrie 2020, la ora 19:30 în Parcul Rozelor din Timişoara la un spectacol folcloric extraordinar.

Spectacolul din cadrul Festivalului Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu“, aflat la ediţia a XVIII-a este organizat de Asociaţia „Mariana Drăghicescu“, TVR Timişoara, co-finanţat de Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 17:00, Orchestra „Virtuozii Semenicului“ (condusă de Petrică Viţa) şi solista vocală, Ramona Viţa de la Ansamblul „Semenicul“ al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin vor participa la un spectacol folcloric dedicat „Zilelor Palatului Cultural“, care va avea loc în Parcul Tricolorului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Reşiţa Română“ în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin,  după cum ne informează managerul CJCPCT Caraș-Severin, prof. Ioan Benga.

 

119613874_666454657614785_4081644847647580582_n

AFIS ZILELE PALATULUI CULTURAL

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei