Voluntar și nu prea, poate doar politician. Ionuț Popovici este contrazis de adevărații voluntari

a

Într-o magnifică postare pe pagina personală a unei rețele de socializare vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și candidat PMP pentru fotoliul de președinte al acestui for, Ionuț Popovici președintele filialei cărășene a acestei formațiuni politice făcea duminică, o descriere destul de amănunțită a evenimentului la care zice-se că a participat:

Alături de voluntarii Asociației „Acasă în Banat”, am participat astăzi la o nouă etapă din cadrul proiectului „Salvăm Morile de Apă”, prin care 10 astfel de bijuterii istorice din județul Caraș-Severin vor fi repuse în funcțiune. Astăzi a venit rândul a 4 mori din Șopotu Vechi: Pleșoanea, Ghețara, Nouă și Țigănească……“ și expunerea continuă că ce a făcut alături de voluntarii Asociației „Acasă în Banat“.

Din nefericire pentru domnia sa, Radu Trifan, președintele acestei asociații de voluntari, ne-a contactat și a solicitat un drept la replică în care se precizează:

În urma articolelor apărute în publicațiile Express De Banat și Reper24h despre evenimentul din weekendul trecut, de la Șopotu Vechi, sunt nevoit să fac următoarele precizări: „Asociația Acasă în Banat este o organizație non-guvernamentală care activează în domeniul social, al protecției patrimoniului cultural și promovării turismului în zona Banatului. Asociația Acasă în Banat nu susține niciun partid politic și nu se implică în niciun fel în campanii electorale.

Evenimentul la care faceți referire în articol se numește „Salvăm Morile de Apă” și a fost organizat de Asociatia Acasa in Banat, fiind finanțat de Fundatia Orange. Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a 10 mori de apă din Banatul Montan în decursul anului 2020, în localitățile Gârnic, Șopotu Vechi și Pârvova.

Domnii Ionuț Popovici și Florin Curița, menționați în articol, nu au avut nicio calitate în cadrul acestui proiect, fie ea de organizatori, fie de parteneri, gazdă sau voluntari.

Îi asigurăm pe toți cititorii dumneavoastră că Asociația Acasă în Banat a fost și va rămâne o organizație bazată pe muncă voluntară, dedicată binelui public, fidelă principiilor sale, apolitică și nepartizană. Pe această cale, facem un apel public către toate partidele politice și a candidaților să nu implice Asociația noastră în campania electorală.

Vă mulțumesc!
Radu Trifan
președinte Asociația Acasă în Banat”

Comunicatul de presă despre eveniment poate fi citit integral aici: https://acasainbanat.ro/…/salvam-morile-de-apa-sopotu-vech…/

Aoleu, ce a spus? „Domnii Ionuț Popovici și Florin Curița, menționați în articol, nu au avut nicio calitate în cadrul acestui proiect, fie ea de organizatori, fie de parteneri, gazdă sau voluntari“. Adică nici măcar voluntar, păi se poate domnule vicepreședinte? Se știe că minciuna are picioare scurte, drept dovadă dreptul la replică al d-lui Radu Trifan. Pe lângă asta, mai punem și noi jurnaliștii botul la modul frumos în care domnia voastră a ales să-și facă o altfel de campanie electorală.

La noi circulă o vorbă: Dacă te frigi cu ciorbă, sufli și în iaurt, așa că…ne vom gândi foarte bine înainte de a mai publica astfel de lucruri frumoase despre un politician, în general și aici nu mă refer la domnia voastră, sau doar la domnia voastră.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. imoGen

    Trebuie privită și partea bună a lucrurilor: i-a văzut lumea tzâtzele lui Popovici! Ceva de vis …
    Cu minciunile s-a obișnuit lumea. Se văd drumurile “reparate” de CJ, deponeul de la Lupac, astea-s rezultatele lui Popovici.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei