Votul lui Marcel Vela a mers spre Alina Gorghiu! Vezi cum motivează acesta alegerea sa pentru conducerea PNL!

modelmic

Marcel Vela, președintele filialei județene liberale și vicepreședinte la nivel național al partidului, a participat astăzi la ședința Biroului Politic Național, în cadrul căruia a fost ales noul președinte al PNL

Majoritatea voturilor au mers spre Alina Gorgiu care este, începând de astăzi, noua conducere a național liberalilor. Motivele care l-au determinat pe Marcel Vela să voteze cu Alina Gorghiu sunt, spune acesta, noutatea pe care noul președinte al PNL o promite. Partidul avea nevoie de o schimbare, iar faptul că o femeie a preluat cârma politică a liberalilor nu poate duce decât spre lucruri bune și eficiente.

„Nu a fost ușor a alege între experiență și speranță. Aseară, la întâlnirea neoficială la care a participat și președintele Klaus Iohannis, retragerea lui Teodor Atanasiu și propunerea sa pentru un candidat tânăr care să reprezinte altceva în politica românească – așa cum au dat semnalul  românii în 16 noiembrie -au fost motive serioase ca astăzi să cumpănim extrem de bine. 

Faptul că și Klaus Iohannis a susținut această soluție este o garanție că PNL va fi partenerul Președintelui în proiectele sale pentru România. Eu am votat Alina Gorghiu pentru că o cunosc din 2003 , pentru calitățile ei umane, profesionale și politice, cât și pentru faptul că alegătorii noștri vor lideri noi în politica românească”, a explicat Marcel Vela, primarul Caransebeșului.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei