Weekend „de foc” în Caraș-Severin! Controale de amploare în zonele aglomerate, în centre comerciale, la terase, dar și în trafic

modelmic

Weekend „de foc” în Caraș-Severin! Sute de reprezentanți ai MAI, de la toate structurile din județ au derulat controale de amploare, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, în zonele aglomerate, în centre comerciale, la terase, dar și în trafic.

În total, în cele trei zile, 230 de polițiști, 48 de  jandarmi, 12 cadre I.S.U., 47 polițiști locali, precum și 5 reprezentanți ai A.N.P.C., 8 ai Ministerului Muncii, 10 ai Ministerului Sănătății, 6 ai ANSVSA, 5 ai Ministerului Transporturilor, au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în  piețe, pe terase și în trafic”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 228 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate/ locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Deasemenea, au fost legitimate 748 de persoane și au fost verificate 161 de mijloace de transport.

Echipele mixte de control au depistat 44 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional.

Un număr de 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.600 lei au fost aplicate unor operatori economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții.

De asemenea, ca urmare a acțiunilor desfășurate, pe linie rutieră au fost aplicate un număr de 78 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.100 lei.

„Acțiunile preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă”, atrage atenția purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Maria

    Nu numai la terase controale inopinate ale forțelor de ordine ar putea avea loc și în mijloacele de transport,magazine unde 3 din 6 oameni nu poartă masca și nu mi se pare normal

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei