Zece medalii pentru sportivii reșițeni la Campionatele Naționale Universitare de Atletism

modelmic

Reprezentanții Universității Eftimie Murgu din Reșița au reușit și anul aceasta să obțină rezultate onorante pentru centrul universitar de pe malul Bârzavei.  Nu mai puțin de 10 medalii au câștigat sportivii reșițeni la Campionatele Naționale Universitare de Atletism, derulate la Pitești, UEM clasându-se astfel pe locul patru, din cele 25 de centre universitare participante.

Reșițenii au câștigat patru medalii de aur, trei de argint și trei de bronz. Medaliile de aur au fost cucerite de studenții din anul II, Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Cătălin Atănăsoaei în proba de 3.000 m obstacole și Remus Pavel Rădoi în proba de 10.000 m marș, studentele din anul III, Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Mihaela Acatrinei în proba de 5.000 m marș și Maria Gabriela Ilie în proba de aruncarea ciocanului.

Titlurile de vicecampioni naționali au fost obținute de studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Samuel Poliță (anul I) în proba de 10.000 m marș și Maria Gabriela Ilie (anul III) în proba de aruncarea greutății, dar și de Mihaela Pușcașu (masterand în anul I) la Facultatea de Științe Economice – programul de masterat Marketing și comunicare în afaceri.

Medaliile de bronz a fost obținute  de studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Denisa Iedlicska (anul I) și Horia Ianc (anul III) în proba de aruncarea ciocanului și de Lăcrămioara Căruceriu în proba de 5.000 m marș, masterand în anul I la Facultatea de Științe Economice – programul de masterat Marketing și comunicare în afaceri.

Pe această cale felicităm atât studenții ce ne reprezintă cu cinste la aceste competiții naționale, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pentru obținerea în anul 2019 a unui număr de 49 de medalii la Campionatele Naționale de Atletism.

De menționat buna colaborare dintre Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, dar și un cadru propice pentru a practica sportul de înaltă performanță”, precizează Cristian Chioncel, prorectorul UEM Reșița.

Campionatele Naționale Universitare de Atletism s-au desfășurat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, fiind organizate de Ministerul Educației Naționale, Federația Sportului Școlar și Universitar și Universitatea din Pitești, cu sprijinul Federației Române de Atletism.

 

(01) (1) (7) (19)

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei