În zi de sărbătoare, cu lemnele sub fân

a

La lăsatul întunericului, în zi de mare sărbătoare, un cetățean din satul Soceni a crezut că este momentul propice pentru a transporta material lemnos fără documente legale. După ce a reușit să încarce lemnele, acesta le-a acoperit cu fân, fiind sigur că nu-l va bănui nimeni ce transportată cu adevărat în remorca tractată de tractor.

Pentru că nu a fost singurul care lucra în zi de sărbătoare, acesta a fost oprit de efectivele Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, iar după verificarea atelajului s-a constatat faptul că bărbatul a reușit să încarce un metru cub de material lemnos pe care-l transporta fără documente legale.

În situația de față, persoana în cauză a fost sancționată cu “AVERTISMENT”, dar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolului Silvic Reșița. În conformitate cu Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, transportarea materialului lemnos fără avize de însoțire se sancționează cu amendă intre 1000 – 5000 lei sau avertisment scris.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. imoGen

    Un metru cub … altii taie ZECI de metri cubi si nu se sesizeaza nimeni.
    Sa mearga sa verifice la Bucova cum taie Raduta de unde vrea si cand vrea!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei