1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Zilele Recoltei la Reșița

În acest sfârșit de săptămână, Primăria municipiului Reșița, în colaborare cu Direcția Agricolă a județului Caraș-Severin, organizează Zilele Recoltei, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie.

La sfârșit de răpciune și început de brumărel, producători agricoli din întreg județul își vor etala produsele în zona Parcului Tricolorului, lângă Catedrala Ortodoxă din Govândari. Vineri, sâmbătă și duminică vor fi spectacole folclorice, produse de sezon, legume și fructe, miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri, costume populare, produse artizanale, bijuterii hand-made.

Sunt așteptați la Zilele Recoltei de la Reșița producători din: Fârliug, Belinț, Soceni, Gherteniș, Ezeriș, Cornereva, Luncavița și nu numai. De asemenea, gurmanzii vor avea posibilitatea să se delecteze cu preparate la grătar și la ceaun.

spot_img

În cele 3 zile, pe scena amplasată în Parcul Tricolorului vor fi și spectacole folclorice susținute de ansamblurile: Junii Gugulani și Zestrea Gugulanilor din Caransebeș, Bârzava din Reșița și soliști vocali dintre care amintim: Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Miroșu și Camelia Ceocu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei