24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

100 de fotografii care să te convingă să votezi Banatul Montan – Destinația anului 2021!

Banatul Montan are mari șanse de a deveni Destinația Anului 2021 pentru români, ajungând în finala concursului derulat de o televiziune și zece din cele mai importante bloguri de turism din România. Concurenții Banatului de Munte sunt Brăila, Oradea, Iași, Delta Dunării și Țara Maramureșului, iar în procesul de desemnare a câștigătorului, voturile online au o pondere de 50%. Motiv pentru care realizatorii ghidului Banatul Montan au decis să încerce să convingă cât mai multe persoane să voteze.

Dragi prieteni, avem ocazia să facem ceva cu adevarat important pentru zona noastră! Astfel, vă rugăm să le spuneți tuturor prietenilor de acest concurs și să voteze Banatul Montan!

Procesul de votare continuă până în 29 august! Votul se face pe site-ul: https://www.destinatiaanului.ro/

spot_img

Dacă zona noastră va fi aleasă Destinația anului 2021, noi credem că situația turismului se va schimba radical în Banatul Montan și ne vom bucura de mult mai mulți vizitatori! Automat, ne vom bucura de mai mulți bani pentru investiții și mai multe locuri de muncă! Avem ocazia să facem un mare pas mare înainte și să fim cunoscuți la nivel național și internațional”, este mesajul transmis de aceștia.

Iar cum o imagine spune mai mult decât 100 de cuvinte, mesajul este însoțit de 100 de fotografii, care arată o parte din frumusețile Banatului Montan.

Cum votăm?

Intrăm pe site-ul: https://www.destinatiaanului.ro/

Apăsăm pe butonul „Votează” la Banatul Montan;

Introducem adresa de e-mail în chenarul respectiv;

Confirmăm adresa de e-mail, prin accesarea linkului primit pe e-mail;

 

foto: Facebook (Banatul Montan)

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Este o zonă f.frumoasa dar nu îndeajuns de mediatizată. Drumurile au rămas la fel ca acum 4-5 ani.Diversitatea obiectivelor turistice si multa dar bună publicitate ar fi.un atu,ca Banatul montan să devină o zonă f.frecventata de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei