fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

2023 este anul finalizărilor în comuna Gârnic

Multe din proiectele începute în anii anteriori de edilul Nicolae Tismănariu își vor găsi finalitatea în acest an: alimentarea cu apă la Gârnic, transformator nou pentru stația de pompare a apei din comună, asfaltarea drumului comunal DC 49 Padina Matei – Moldova Nouă, asfaltarea unor străzi în comuna Gârnic, curățarea de șanțuri, rigole și pâraie mici în localitățile comunei.

Toate aceste proiecte au ca sursă de finanțare atât fonduri prin programele PNDL 1 și 2, cât și din bugetul local al comunei. Cât despre alte lucrări ce vor începe în acest an, edilul Nicolae Tismănariu a precizat pentru Reper24:

„Am depus și vom începe prin Anghel Saligny canalizarea menajeră și stație de epurare în Padina Matei, extinderea alimentarii cu apă în Padina Matei de la stația de pompare din Gârnic, peste deal, astfel încât să nu mai avem probleme cu alimentarea cu apă în perioada de vară. Acest proiect va fi cuprins spre finanțare din bugetul local al comunei“.

spot_img

„Un alt proiect finanțat prin CNI este căminul cultural din Padina Matei. Sperăm ca în acest an să putem să dăm drumul la lucrări“, a mai adăugat primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei