fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Teregova a prins ultimul tren din POIM2

Sala de ședințe a Consiliului Județean caraș-Severin a găzduit ieri o întâlnire între conducerea AquaCaraș SA și cea a Consiliului Județean Caraș-Severin cu reprezentanții UAT-urilor cuprinse în proiectul de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canal avizat luna trecută de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Printre localitățile cuprinse în această investiție se numără și comuna Teregova. Prezentă la discuțiile tehnice legate de lucrările cuprinse în proiect, pentru fiecare UAT, dar și despre asigurarea cofinanțării necesare, primarul comunei Teregova, Maria Damian a declarat pentru Reper24:

„Mulțumesc dlui director Filipescu pentru faptul că a fost inclusă și comuna Teregova în acest proiect POIM2. Într-adevăr, s-a prins ultimul tren. Mă bucur că toată suma UAT-ului se gestionează prin Aquacaraș. Îl felicit atât pe dumnealui, cât și întreaga echipă care s-a ocupat de proiect și vă pot spune că Primăria Teregova a răspuns întotdeauna obiectiv și cât s-a putut de repede la toate solicitările care ni s-au cerut. Mă bucur că în sfârșit reușim alimentarea cu apă la Teregova“.

Comuna Teregova a fost prinsă în acest program doar cu alimentarea cu apă și asta pentru că proiectul de canalizare este în derulare și se va finaliza în acest an, atât în Teregova cât și în Rusca Teregova, a mai precizat edilul Maria Damian.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei