17.7 C
Reșița
luni, 16 mai 22

3 sfaturi esențiale pentru o cameră de copii funcțională

Amenajarea unei case este întotdeauna o sarcină complicată, chiar dacă este ceva ce ați așteptat cu nerăbdare toată viața dvs. Iar a include planuri pentru copiii dvs. și dormitoarele lor este o sarcină și mai mare și, uneori, complicată.

Deși copiii au dimensiuni reduse și sunt, adesea, relegați în camerele mai mici dintr-o casă, ei vin cu un număr mare de lucruri și cerințe într-o cameră de copii. Cu toate acestea, cu câteva trucuri inteligente și cu mobilierul potrivit, puteți crea designul perfect de dormitor pentru copilul dumneavoastră, care să fie extrem de funcțional, și să aibă și un pic de spațiu de joacă, de asemenea.

Totul de ce are nevoie copilul, pe un singur perete

Piesele de mobilă de camera copii, de bază, minime, pe care va trebui să le includeți în amenajarea dormitorului unui copil sunt un pat, un birou, un dulap sau o comodă și rafturi pentru cărți, jucării și alte obiecte. Așezarea tuturor acestora în jurul unei camere în așa fel încât micuțul dvs. să aibă și spațiu pentru a se mișca și a se juca poate părea un adevărat joc de Tetris.

spot_img

O metodă ușoară pentru a crea un pic de uniformitate este planificarea tuturor lucrurilor pe un singur perete. Dacă designul camerei copiilor dvs. are o lățime întreagă de spațiu de perete neobstrucționat cu ferestre sau orice altceva pe perete, folosiți acest lucru ca punct de plecare pentru a încadra toate piesele de mobilier. Vedem mobilierul dintr-o cameră de copii bine încadrat într-un spațiu cu un singur perete, unde totul, de la biroul, patul, rafturile de deasupra și, chiar și cele două măsuțe amplasate pe post de noptiere, toate coexistă într-un spațiu compact, făcând ca restul camerei să se simtă mai deschis, cu spațiu de mișcare.

Mobilier multifuncțional pentru o cameră de copii pentru o casă cu spațiu mic

Cheia pentru planificarea unei case cu spațiu mic este găsirea unor modalități de a utiliza judicios spațiul pe podea, adăugând mobilier care să valorifice la maximum suprafața pe care o ocupă. În amenajarea unei camere, cumpărarea de mobila camera copii care servește mai mult decât singurul său scop principal este o modalitate inteligentă de a elibera spațiu pentru alte lucruri de care copilul dumneavoastră ar putea avea nevoie.

În timp ce un pat de o persoană este întotdeauna cea mai bună opțiune pentru a economisi spațiu, nu uitați de zona extinsă de sub el, care este adesea trecută cu vederea. Adăugarea de sertare sau cutii de depozitare sub pat poate fi dublată de spațiu suplimentar de dulap pentru lucrurile copiilor. În acest pat de o persoană în stil briceag elvețian care oferă mai multe caracteristici, nu numai că vedem spațiul de depozitare de sub el, dar găsim și un birou la picioarele patului cu propriile sertare pentru rechizite de papetărie.

Dacă nu găsiți într-un magazin o piesă de mobilier multifuncțională care să vă convină, luați în considerare opțiunea de a vă personaliza și de a vă construi propriul mobilier, pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare sau de mai multă funcționalitate atunci când vine vorba de un pat sau de orice altă piesă de mobilier, dacă cheltuiți puțin mai mult pentru o piesă de mobilier personalizată, aceasta vă va îmbunătăți obiceiurile de viață pe termen lung.

Personalizați mobilierul pentru camera de copii în funcție de nevoile lor

Deși s-ar putea să aveți în minte un design de cameră de copii pe care îl considerați potrivit pentru micuțul dvs., ideea lor despre ceea ce își doresc și despre ceea ce au nevoie poate fi puțin diferită de ceea ce v-ați imaginat. Iar camera unui copil ar trebui să servească drept un sanctuar pentru ca acesta să se odihnească, să se relaxeze și să se simtă suficient de confortabil pentru a studia și a se juca. Stați împreună cu copilul dumneavoastră (oricât de mic ar fi) și făceți o listă cu ceea ce și-ar dori în camera lor. Acest lucru poate ajuta la crearea unui punct de plecare, de unde să începeți amenajarea dormitorului lor. Desigur, imaginația unui copil poate să o ia razna (și să producă idei aproape imposibile!). Ați putea, în acest proces, să filtrați câteva dintre gusturile și obiceiurile care pot fi recreate în camera lor.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „…Deși copiii au dimensiuni reduse și sunt, adesea, relegați în camerele mai mici dintr-o casă …”

    Nu relegaţi ci … RENEGAŢI.
    Asta face mult „bine” la sănătatea mentală (viitoare) a copiilor … 🙁
    Este şi „concept omologat” DGASPC Ro. (tra-la-la).
    Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei