20.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

„Poate să vină iarna, noi suntem pregătiți“, afirmă directorul „Secției“ Reșița

Direcția de Întreținere și Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Reșița, „Secția“ cum mai este ea cunoscută, este pregătită pentru sezonul rece, după cum a asigurat în această dimineață directorul Daniel Călin.

Am făcut stocurile de material antiderapant și avem deja 300 de tone de nisip, 160 de tone de sare, 60 de tone de clorură de calciu, iar contractele pentru suplimentarea acestor cantități sunt semnate. Am făcut și revizia plugurilor și a sărărițelor și suntem pregătiți 100%. Suntem gata pentru prima zăpadă.

În data de 20 noiembrie vom constitui comandamentul de iarnă. Nu vor fi oamenii aduși să stea zi și noapte în garaj, cu ochii pe cer să vadă dacă ninge sau nu. Avem ofițeri de serviciu, avem oamenii împărțiți pe cele 3 schimburi și fiecare va ști ce are de făcut și va răspunde prezent la primul nostru apel“, a explicat directorul Călin.

spot_img

Acesta a mai precizat că limitatoarele de viteză vor fi scoase, ca în fiecare an, în prima săptămână a lunii decembrie, iar dacă se anunță ninsori până atunci, bumperele vor fi înlăturate mai devreme.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei