5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

48 -31! Handbaliștii de la CSM Reșița au defilat în partida cu CS Universitatea Craiova!

Handbaliștii divizionarei CSM Reșița au întâlnit în a doua etapă formația prăzarilor din Bănie, o echipă tânără, cu poftă de joc, care a demonstrat și în întâlnirea de sâmbătă din Polivalenta reșițană că în ultimele sezoane a ocupat pe merit locuri fruntașe în eșalonul doi al handbalului românesc.

Totuși, jucătorii pregătiți de Radu Bote au intrat cu multă determinare în teren, unde „dirijorul“ Marius Bahan și-a împins spre victorie coechipierii din primul și până în ultimul minut al disputei. Reșița din teren a arătat că o formație de fotbal a Germaniei, care nu se oprește să îți înscrie goluri până în ultima secundă a jocului.  Dovadă și acest neverosimil 48 – 31 în favoarea reșițenilor, care vine să întărească cele afirmate, chiar dacă, pe alocuri, craiovenii au dat semne de revigorare.

spot_img

Aflați într-o dispoziție fantastică de joc, Bahan, Heimbach, Belchite, Kirsch și frații Negru, ca de altfel și datorită inspirației portarilor Tănasă și Vuiță, CSM-ul a arătat ca o echipă ce merită să fie în vârful ierarhiei divizionare.

Să nu ne ambalăm mai mult decât este cazul și să lăsăm speranța revenirii în Liga Națională pentru alte vremuri… Acum e momentul prielnic în care putem vorbi despre reîntoarcerea la bucuria handbalului și formarea unor relații de joc care să ne permită să ne exprimăm cât mai curat în teren.

Demn de evidențiat este și modul în care încep să se integreze în jocul seniorilor, juniorii Scurt, Radoslavlevici sau Gîrban.

De la formația adversă merită remarcați Ovidiu Ianăși, Mihai Iovanescu, Andrei Păun și Vasi Luntraru, cei care, în ciuda reușitelor, nu au putut să imprime atitudinea lor de joc și celorlalți coechipieri.

Un joc bun prestat de Bahan și compania, un real progres față de tot ceea ce am urmărit în ultima perioadă la întâlnirile disputate de CSM Reșița până acum, echipă care va întâlni în etapa viitoare pe CSM Oradea, o veșnică promisiune a Bihorului pentru liga zimbrilor.

La final, coordonatorul Secției de handbal de la CSM Reșița, Marius Bahan , ne-a declarat:

Aflat într-o zi de inspirație între buturile rosso-nere, portarul Ionuț Tănasă a afirmat:

Echipa CSM Reșița a evoluat în formula: Boban VUIŢĂ, Ionuţ TĂNASĂ, Alexandru BLAGOE – Marius NEGRU (4 goluri), Marius BAHAN (9 goluri), Snezan RADOSAVLEVICI (2 goluri), Raul HEIMBACH (8 goluri), Daniel BURAC (2 goluri), Mircea NEGRU (2 goluri), Denis MITRAN, Deniss KIRSCH (6 goluri), Antonio GÎRBAN (4 goluri), Rareş SCURT, Dorian TURCUMAN, Lucian IGNAT (1 gol), Eduard BELCHITE (10 goluri). Antrenor echipei, prof. Radu Bote, coordonator al secției de handbal în cadrul clubului CSM Reșița Marius Bahan.

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei