5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

6 lucruri pe care trebuie să le știți pentru a folosi un hoverboard în siguranță

Hoverboard-urile sunt la modă de câteva sezoane de sărbători și hashtagul #hoverboardfails a devenit destul de popular pe rețelele de socializare, cu oameni care se amuză de căzăturile luate de alte persoane.

Dacă vreți să folosiți un hoverboard dar să nu ajungeți parte dintr-una de astfel de compilații, iată câteva sfaturi de siguranță atunci când vine vorba de hoverboard-uri.

1. Calibrați hoverboard-ul

Tremuratul, vibrațiile sau deplasarea inadecvată sunt semne ale unei calibrări incorecte. De multe ori se datorează utilizării continue. Cel mai frecvent semn de calibrare incorectă este expus atunci când un hoverboard se dovedește a fi sensibil în timp ce se direcționează la stânga sau la dreapta. În problemele de calibrare, cea mai frecventă este denivelarea plăcuțelor de pe hoverboard, în timp ce un utilizator stă pe el.

spot_img

Dacă hoverboard-ul dvs. are parte de aceste probleme, este o idee bună să vă calibrați instrumentul. Iată cum:

 • Asigurați-vă că bateria este încărcată, înainte de a vă calibra hoverboard-ul
 • Opriți hoverboard-ul cu ajutorul unui buton de pornire/oprire
 • Nivelați hoverboard-ul și apăsați butonul de alimentare până când auziți un semnal sonor
 • După această apăsare, luminile LED de pe partea din față a dispozitivului dvs. vor clipi. Acum lăsați hoverboard-ul așa cum este pentru aproximativ 30 de secunde.
 • După 30 de secunde, opriți din nou placa apăsând butonul de alimentare

Ridicați roata în sus și apăsați mâna pe tampon. Dacă roata se rotește și nu tremură, înseamnă că hoverboard-ul este calibrat.

Dacă după ce ați luat toate măsurile așa cum am menționat mai sus, hoverboard-ul dvs. nu se calibrează în funcție de așteptările dvs., ar trebui să verificați celelalte instrumente prezente în sistemul dvs.

2. Echipamentul de siguranță este o necesitate

La fel ca mersul pe bicicleta sau skateboard, se recomandă să folosiți un hoverboard împreună cu o cască, cotiere și genunchiere.

De asemenea, asigurați-vă că aveți pe cineva în jur, dacă sunteți un începător pe acest vehicul electric hoverboard. „Tot ce trebuie să faceți este să folosiți un pic de bun simț”, a spus Tony Le, CEO și fondator al Glitek, o companie care produce hoverboard-uri.

3. Urcați-vă și stați corect pe hoverboard

„Pășiți chiar în mijlocul plăcii, cu cea mai largă poziție posibilă”, a spus Le. „Nu vă aplecați prea mult pe degetele de la picioare, nici prea mult pe călcâie. Și nu vă îndoiți genunchii. Ar trebui să aveți o postură dreaptă.”

4. Când îl folosiți, priviți drept înainte

O mulțime de oameni pășesc pe hoverboard și apoi privesc imediat în jos, dezechilibrându-se imediat. Mențineți-vă privirea drept înainte și studiați împrejurimile cu privirea periferică.

5. Faceți un pas înapoi pentru a coborî

„Majoritatea oamenilor – intuiția lor este să facă un pas înainte când coboară și acolo se întâmplă cea mai mare parte a accidentelor, acolo se văd cele mai multe căzături”, a spus Le. „Când faceți un pas înainte, nu aveții niciun control, hoverboard-ul alunecă sub dvs. și cădeți. Deci, modul corect de a vă da jos este să faceți un pas înapoi cu piciorul dominant și apoi să vă îndreptați cu celălalt picior.” Într-adevăr, este vorba de concentrarea asupra a centrului de greutate pentru a vă echilibra.

6. Fiți conștient de riscuri

De asemenea, Le a vorbit despre incendiile care au avut loc cu anumite modele de hoverboard. El ne-a spus că este important să vă asigurați că utilizați baterii litiu-ion de înaltă calitate în hoverboard. Asigurați-vă că bateriile și adaptorul sunt certificate UL. Dacă utilizați o marcă generică, vă puneți în pericol.

 

Iată câteva semne ale unei probleme cu bateria hoverboard-ului:

 • Scurgeri de lichide
 • Căldură excesivă
 • Miros
 • Strălucire
 • Fum

 

Dacă observați oricare dintre aceste semne, opriți imediat utilizarea dispozitivului. Sunați la pompieri, scoateți hoverboard-ul afară, departe de orice poate arde.

Dacă achiziționați un hoverboard:

 • Alegeți un dispozitiv cu sigiliul unui laborator de testare independent.
 • Citiți și urmați toate instrucțiunile producătorului. Dacă nu înțelegeți instrucțiunile, cereți ajutor.
 • Un adult ar trebui să fie responsabil pentru încărcarea hoverboard-ului.
 • Nu lăsați placa la încărcat nesupravegheată.
 • Nu lăsați niciodată placa conectată peste noapte.
 • Utilizați numai cablul de încărcare furnizat împreună cu hoverboard-ul.
 • Nu folosiți placa dacă se supraîncălzește.
 • Temperatura extrem de caldă sau rece poate afecta bateria hoverboard-ului.

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei