fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Zeci de tineri se reunesc la Reșița de Zilele Voluntarilor în Banatul de Munte

Cu ocazia împlinirii a 6 ani de activitate, în Eparhia Caransebeșului, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte va organiza, în săptămâna care urmează, mai multe activități aniversare.

În acest sens, un eveniment important este reprezentat de organizarea workshop-ului intitulat „Tineri voluntari pentru comunitate”, în cadrul căruia 70 de tineri atoriști se vor reuni, la Reșita, participând la o serie de trei ateliere, susținute de formatorii programelor noastre educaționale, în scopul de a-și evalua activitatea de până acum, a o perfecționa, pentru viitor, dar și în scopul întăririi legăturilor membrilor organizației – vechi și noi – unii cu ceilalți și, mai ales, cu comunitățile din care aceștia provin, motivându-i să se implice și să dezvolte lucruri frumoase acolo de unde provin.

Scopul final al workshop-ului este tipărirea unei broșuri cu modele de bune practici de adoptat în lucrul cu tinerii, pentru cei care sunt interesați și de cum merg lucrurile în „partea noastră de lume”.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Caraș-Severin, purtând binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

foto: arhiva ATOR

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei