5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

A fost și va mai fi! Petru Marcu revine ca viceprimar la Fârliug!

Dacă e să analizăm cele mai recente evenimente petrecute în zona administrației publice din Banatul de Munte, am putea spune că echipa Mocioalcă – Hurduzeu punctează strategic chiar și pe fondul unei guvernări liberalo-useriste.

Iată că după ce săptămâna trecută Remus Rof a fost votat președinte al ADI Intercom Deșeuri, după non-combatul unor primari liberali, după ce Mirel Pascu a tranșat la final de iunie lucrurile pentru fotoliul de primar de la Bocșa, astăzi fostul coechipier al ex-primarului Ioan Borduz, Petru Marcu, alias „Koșut“, a primit girul prefecturii pentru a reveni ca viceprimar al comunei, după ce consilierii PSD și PRO România au bătut palma pentru alegerea acestuia, în urmă cu exact o lună de zile.

Vă reamintesc că din cei 8 consilieri locali prezenți la ședința din 26 iunie 2021, 6 consilieri ai alianței PRO România și PSD au votat propunerea de viceprimar a lui Petru Marcu. A urmat o contestare a rezultatului făcută de către secretarul comunei, Remus Francisc Gal, cel care a invocat faptul că cei 8 consilieri prezenți nu au avut avizul consultativ înaintea ședinței extraordinare care a vizat alegerea viceprimarului comunei Fârliug. Se pare că, în ciuda acestui demers, în urma analizei realizate de către specialiștii Prefecturii, decizia a fost una care i-a dat dreptate viitorului viceprimar, Petru Marcu.

spot_img

Totuși, fostul și actualul viceprimar s-a declarat rezervat și nu a dorit să exprime niciun punct de vedere pe marginea acestei postume victorii, dat fiind faptul că Adriana Sărăor este cea care a câștigat funcția de primar la Fârliug, după ce l-a învins pe fostul edil, Ioan Borduz și pe secundul acestuia, întocmai eroul din povestea de astăzi, Petru Marcu.

Vreau să văd negru pe alb aplicarea hotărârii Instituției Prefectului Caraș-Severin“, a comentat scurt proaspătul viceprimar Petru Marcu.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei