fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

A înnebunit Guwerner-ul!

Guwerner-ul României hotărăște să acorde un ajutor Ucrainei, în valoare de 3 milioane de dolari, constând în alimente, dar și MUNIȚIE, CĂȘTI, VESTE ANTIGLONȚ ș.a. acestea numindu-se în termeni de specialitate ECHIPAMENT MILITAR.

Dacă era vorba de un singur om spuneam că este nebun de legat, dar fiind vorba de un guvern, adică de mai multe capete … luminate, afirm cu toată răspunderea că România este condusă de un grup infracțional iresponsabil, dement.

Nebunii noștri îi pun, de bună voie, mingea pe punctul de la 11 m lui Putin invitându-l să ne execute. Îi dau apă la moară unui alt nebun, unui scelerat!

spot_img

Înțeleg să-i ajutăm pe nevinovații cetățeni ucrainieni, să-i primim, să-i omenim, dar acordarea de ajutoare statului ucrainian constând în echipament militar este o greșeală fatală comisă de Klaus Johannis și Guwerner-ul său, atât pentru situația de față, dar mai ales pentru viitorul relațiilor noastre cu Marele Urs, vecinul de la Est.

Se zice că istoria nu iartă! Aș completa că Rusia nu a iertat pe nimeni, niciodată, iar ai noștri nebuni au lipsit de la lecția de istorie!

Mihai SPRÎNCEANĂ

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

11 COMENTARII

 1. Încă o dovada ca și reporterii sau scriitorii de articole ar trebui evaluați de psihiatri înainte de a avea drept de publicare!
  Dom’ Mihai, fii bun și nu mai scrie, ești jalnic! Sau kgb-ist?

 2. Păi noi nu primim nimic?Vrem si noi arme, muniție, lansator de rachete, veste antiglonț, transportor blindat, un tanc, mine antipersonal etc.etc.Noi nu contăm?E discriminare șefu,poporenii cu ce se apără?Nu e de bine. 🤔🤨

 3. De parca greseala asta, ar fi prima eroare pe care o fac „Guwernele mele” ? „Cocosatul”, aplecatu` si supusu asta de Wernwer, este un yes-man in fata UE si NATO, pentru interesele lui personale, incat face cu obedienta tot ce-i spun astia si dupa aia poporul roman o ia in freza …

 4. Păi intr o situație ” și mai și „sunt și Franța, Germania care au anunțat,tot prin conducătorii lor, că au trimis ECHIPAMENT MILITAR, așa că, articolul este neavenit!Sau chiar să ne c**** TOȚI pe noi de frica descreieratului?

  • Franta si Germania nu sunt la granița cu Ucraina ,
   ungaria refuza sa lase pe teritoriul sai sa treaca ajutor pt ucraina, șii da ar trebui sa ne c***m pe noi de frica , inainte de a ajuta cu armament o tara care este in conflict cu alta care are o putere militara uriașă, un articol bine gândit

 5. „…ajutor Ucrainei, în valoare de 3 milioane de dolari, constând în alimente, dar și MUNIȚIE, CĂȘTI, VESTE ANTIGLONȚ ș.a. acestea numindu-se în termeni de specialitate ECHIPAMENT MILITAR.”

  Nah … dacă i-am fi ajutat cu avioane MIG-21 L ar fi zis că ori ne batem joc de ei ori vrem să le omorâm piloții.
  Insă IAR 330 sunt bune numei pe timp de vară sau cu pale ceruite.

 6. „…ajutor Ucrainei, în valoare de 3 milioane de dolari, constând în alimente, dar și MUNIȚIE, CĂȘTI, VESTE ANTIGLONȚ ș.a. acestea numindu-se în termeni de specialitate ECHIPAMENT MILITAR.”

  Nah … dacă i-am fi ajutat cu avioane MIG-21 L ar fi zis că ori ne batem joc de ei ori vrem să le omorâm piloții.
  Insă IAR 330 sunt bune numai pe timp de vară sau cu pale ceruite.

 7. Este doar o părere a ta ,, de simpatizant ” , vorbind în necunoştință de cauză sau din pură prostie ; echipamentele militare se împart în mai multe categorii , între care ofensiv şi defensiv ( şi / sau un mix al acestora , având în vedere mai multe criterii …precum cel constructiv respectiv cel al aplicațiilor ; toate acestea fiind ținute în primul rând de modul / modalitatea de utilizare respectiv de scopul avut / urmărit ). Vestele anti glonț şi căştile au scopul precis de a proteja personalul ( militar sau nemilitar , adică pe purtătorul acestora ).Cu privire la muniție , având în vedere faptul că este convențională , iar scopul clar dovedit al utilizării acesteia este unul defensiv (apărare) , nu poate fi considerat că ajuți un inamic care invadează Rusia (pentru a-ți face din ,, marele urs ” duşman). Că altfel gândesc comunistoizii ( având o mentalitate ,,retrogradă” şi distorsionată … ,, twisted ” precum ar spune americanii , asta’ este de notorietate publică ). În mentalitatea ăstora’ şi dacă ai furniza ucrainienilor praştii ,pietre fasonate, arcuri , săgeți , sulițe şi scuturi din lemn… tot ajutor militar s-ar numi ,, dacă aşa se vrea a fi văzut „.
  Dacă americanii nu le furnizau ruşilor ,, echipament militar ” în cel de-al 2 – lea război mondial , iar Japonia ar fi atacat Rusia din celălalt flanc făcând joncțiunea cu armatele germane ( în loc să atace America la Pearl Harbor ) …mai câştigau ăia’ ,, o râlă ” războiul cu Hitler „.Acesta este unul dintre motivele datorită cărora Rusia există astăzi ca stat independent…astfel cum îl ştim şi cum l-am simțit ,, pe propria noastră piele ” vreme de aprox. 50 ani !

  • Mda … aparent așa ar fi (cu echipamentele militare).
   Practic, imediat după staționarea și returnarea unui avion SU-27 (dezarmat) de la Bacău s-au ”stricat” legăturile radio la un MIG 21 L și la un IAR 330 la Constanța și (din nefericire) au făcut ”buf” la sol.
   Din motive meteo (givraj) și/sau pure coincidențe tehnice (EMP)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei