5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Acuzații de lovire a unui minor în sediul poliției din Moldova Nouă! Ce spun oamenii legii!

Un bărbat din Moldova Nouă aduce acuzații polițiștilor din localitate că ar fi ridicat în mod abuziv de pe stradă și pălmuit un minor, fiul soției sale, după ce acesta ar fi filmat cu telefonul mobil o intervenție a oamenilor legii la o adresă la care se afla și adolescentul, în urma unei sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Pe 22 august, copilul minor al soției a fost la o zi de naștere, la sora lui și între timp a venit poliția. Echipajul de poliție a fost consternat de ce îi filmează. Dar băiatul nu i-a filmat de tot și cred că e legal să filmezi pe casa scării, el fiind în casa surorii lui. Polițiștii l-au amenințat,și îi spuneau că dacă „mă filmezi nu mă impresionezi, că pot să-ți fac dosar penal”!

După toate acestea, pe data de 25 august l-a prins pe copil, am și filmarea, cum i-a băgat în mașina poliției, pe el și pe încă un minor. I-au dus la secția de poliție unde i-au pălmuit pe amândoi.

spot_img

Celălalt minor a mai fost bătut de poliție și a făcut și ceva prostii și se teme să recunoască că a fost bătut și el, dar fiul soției a recunoscut că a fost pălmuit de poliție.

Probabil că nu e mare problemă că i-a dat 2-3 palme o femeie polițist, dar problema este că a fost luat abuziv de pe stradă, l-au luat în miezul zilei, l-au băgat în mașină și l-au dus la secția de poliție.

Noi l-am dus și la spital să-I scoatem certificat medico-legal, dar comandantul a făcut gălăgie, copilul de frică nu a mai depus nici plângere, și mama s-a temut și ea să depună plângere. Eu sper că cineva se sesizează și se face dreptate”, precizează F.C, tatăl vitreg al minorului.

Conform spuselor tatălui vitreg, cel care a făcut sesizarea privind lovirea minorului, cei de la spital nu au confirmat existența urmelor de agresiune pe fața tânărului.

De când am venit în orașul acesta, tot de familia mea se leagă poliția, ba de copil, ba de mine, ba de soție!”, a declarat F.C., tatăl vitreg al minorului care susține că a fost agresat de poliție.

Reper24 a solicitat un punct de vedere din partea IPJ Caraș-Severin referitor la incidentul petrecut la sediul poliției din Moldova Nouă.

În legătură cu solicitarea dumneavoastră de a vă transmite un punct de vedere referitor la modul de intervenție al polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Moldova Nouă în legătură cu doi minori de 16 ani conduși la sediul poliției, precizăm că în data de 25 august 2021, cei doi minori au fost conduși la sediul poliției, pentru clarificarea unor sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

La sediul poliției s-au prezentat și părinții acestora, cei doi minori fiind consiliați și atenționați în prezența acestora, cu privire la modul de comportament.

Referitor la acuzația de lovire a unuia dintre minori, aceste aspecte au fost verificate cu celeritate de către polițiști în aceeași zi, constatându-se că cele sesizate nu se confirmă, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru apelare abuzivă a numărului de urgență 112.

De asemenea, precizăm faptul că persoanei în drept i s-a adus la cunoștință că are posibilitatea de a depune plângere la organul de poliție sau la unitatea de parchet competentă, în termen de 90 de zile, dar aceasta a refuzat să depună plângere, rezervându-și acest drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Țigăniile astea au un tupeu jegos. Legea e pentru toți nu numai pentru româniNu le place, asta e în Republica Congo sau în lagărele din Siberia. Bravo doamna polițistă vs.colegij, ardei pe scandalagii. Una două negrii ăștia țipă,, Haoleo e descremenare de hetnie mo „

    • Așa sunteți toți ăștia care va credeți superiori, dacă se întâmpla în familia ta era altă poveste, ce ați învățat de la părinți asta arătați. Dacă ați cunoaște un picuț legea ai fi de altă părere sau poate ești milițian și tu? Oricum sunteți de nimic, de aceea sunteți sclavii Europei. Dar ca și în istorie, fiecare pentru el

    • Și ce țigănie a fost aia ca a ieșit cu telefonul aprins în timp ce filma? Sau este interzis sa filmezi în casă la rudele tale? Nici măcar nu li se vede fața. Poate vrei o plângere pentru discriminare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei