24.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Alimentarea cu gaz, sistată astăzi pe mai multe străzi din Bocșa

Alimentarea cu gaz va fi sistată astăzi începând cu ora 13:00 pe mai multe străzi din Bocșa, unde se va lucra la cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale. Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții prin care vor fi modernizați peste 4,5km de conducte și branșamente de gaz, în valoare de circa 1,65 milioane lei, precizează reprezentanții Delgaz Grid.

Alimentarea cu gaz va fi întreruptă pe străzile Sadovei, Salcâmilor, Pandurilor, Iosif Velceanu, 13 Decembrie, 11 Iunie, G. Alexandrescu, Zeno Vancea, 8 Martie, Carașului, Republicii (parțial), Binișului, Timișoarei, Ramnei, Romanițelor, Izlazului, Libertății, Bicazului, Alexandru Sahia, I.Creangă, Cireșilor, Livezilor și Semenicului din localitatea Bocșa (jud. Caraș-Severin).

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 16:00.

spot_img

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, se precizează în comunicatul transmis de Delgaz Grid.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei