fbpx
16.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Ansamblul Folcloric Bârzava, marele premiu la un festival internațional!

Excelența se obține prin muncă, perseverență și dedicare, iar membrii talentați ai Ansamblului Folcloric „Bârzava” nu au făcut rabat de la asta, ceea ce i-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a performanței la Festivalul Internațional MIOFF, desfășurat la Sunny Beach – Bulgaria.

Reprezentanții Reșiței și ai Banatului de Munte au fost prezenți în premieră la acest festival organizat la nivel european „furând” din prima marele premiu, obținut la secțiunea ansambluri. Reșițenii au mai adus și alte medalii, cum ar fi bronzul, la secțiunea dans individual, obținut de Dani Bodârlău, ansamblul prezentându-se la concurs cu peste 50 de dansatori, dintre care un număr de 27 de copii.

Succesul acestor dansatori nu ar fi fost posibil fără implicarea coregrafilor Petru Bagiu și Caius Șandru, dar și a coordonatorului ansamblului, Maria Aghescu.

Festivalul folcloric de la Sunny Beach, organizat de Multicultural International Organization Of Festivals (MIOFF), s-a desfășurat în perioada 24-29 august și a reunit participanți din Bulgaria, Grecia, Turcia, Slovacia, Italia, Cehia, Croația, Bosnia-Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Polonia, Ucraina, Georgia, Rusia și România.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei