fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

Anunț primăria Luncavița

Comuna Luncavița, titular al proiectului „Lucrări de construire-Modernizare drum de interes local Verendin-Șara, comuna Luncavița, județul Caraș-Severin”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Lucrări de construire-Modernizare drum de interes local Verendin-Șara, comuna Luncavița, județul Caraș-Severin”, propus a fi amplasat în comuna Luncavița, extraxilan, județul Caraș-Severin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 8 – 15 şi vineri, între orele 8 – 13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmcs.anpm.ro/ .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Primăria localității Luncavița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei