fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Anunț Public – Primăria Bocșa

ANUNȚ PUBLIC – privind Decizia Etapei de Încadrare

ORAȘUL BOCȘA, titular al proiectului „Construire Complex Sportiv Izvorul Bocșa, oraș Bocșa, Județul Caraș-Severin” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire Complex Sportiv Izvorul Bocșa, oraș Bocșa, Județul Caraș-Severin”, propus a fi amplasat în localitatea Bocșa, intravilan, identificat prin extras C.F. nr. 31243 Bocșa, județul Caraș-Severin.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni-joi, între orele 08⁰⁰-15⁰⁰ și vineri, între orele 08⁰⁰-13⁰⁰, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmcs.anpm.ro/.

spot_img

Publicul interesat poate înainta comentarii/observațiile la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRIMAR
PASCU PATRICIU MIREL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei