5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Apartamentele City Center vor fi predate în această toamnă la Reșița!

Povestea City Center, una spectaculoasă pentru Reșița, continuă și devine o realitate, cu fiecare zi ce trece și marchează un nou pas în execuția clădirii rezidențiale, dar și apropierea de rezultatul final, atât de așteptat. Un lucru e cert, va fi clădirea spre care se vor îndrepta nenumăratele priviri ale celor ce vor traversa municipiul, asta dacă nu ai hotărât, încă, să devii parte a acestei povești.

Așa cum te-a obișnuit, City Center Reșița te informează constant despre progresul lucrărilor și munca echipelor din șantier.

Echipele angrenate, în ceea ce obișnuim să numim generic „finisaje“, au continuat să lucreze zi de zi pentru ca bucuria viitorilor proprietari să fie completă, în cel mai scurt timp.

spot_img

Predarea apartamentelor se va face în toamna aceasta!

Pentru că responsabilitatea înseamnă fapte și acțiuni, City Center se află la doar câțiva pași de momentul predării apartamentelor și a spațiilor comerciale.

Senzația de libertate, emoția de a face parte din comunitate și responsabilitatea acțiunilor sunt cele care fac acest proiect special ce aduce în orașul tău bucuria de a te simți ca în vacanță în fiecare zi în propria locuință.

Lasă-te #inspirat și fi parte din povestea City Center!

În Jurnalul de astăzi, vă propunem câteva rânduri despre evoluția lucrărilor pe șantierul City Center.

Primele vești vin de la echipele responsabile de finisaje, anunțând că etapa de gletuire a apartamentelor a fost finalizată.

Tot la capitolul finalizat poate fi punctată și montarea plăcilor ceramice din spațiile comune ale blocului.

Dacă în Jurnalul trecut spuneam de montarea gresiei și faianței că a avut un progres vizibil, află că luna aceasta a ajuns la un progres de 95%, iar acum se execută montarea obiectelor sanitare în băi.

În paralel, s-au demarat lucrările de montare a pardoselilor și a ușilor de interior, acestea înregistrând un progres considerabil de 40%.

Vești bune vin și din partea echipelor de la KONE, unul dintre liderii mondiali în industria ascensoarelor, care s-au ocupat de lucrările de instalare a lifturilor. Cu o experiență de peste 100 de ani în industria ascensoarelor, cei de la KONE folosesc materiale sigure și durabile funcționale și non – toxice și este prima companie care a obținut clasificare de eficiență energetică clasa A pentru elevatoarele de volum.

City Center Reșița a demonstrat că nu face rabat de la calitate și confort, conlucrând cu cei mai buni furnizori și specialiști, pentru siguranța ta și a familiei tale.

Nici zona spațiilor comerciale de la nivelul 1 și 2 nu a fost neglijată. Au fost executate lucrările de montare a pereților tip cortină, dotarea cu sisteme de desfumare și climatizare, finisaje pereți și pardoseală.

Schimbăm registrul și vorbim despre parte de exterior a clădirii unde putem consemna în Jurnal aplicarea decorativei pe fațada blocului ce a ajuns la un procent de 90%. Urmează montarea balustradelor din sticlă securizată.

Află că echipele City Center Reșița execută în paralel lucrările de amenajare a spațiilor verzi, acces carosabil, platforme de parcare, alei pietonale, mobilierul urban și iluminatul arhitectural.

Încheiem Jurnalul prin a-ți spune că mai sunt puține apartamente, așa că lasă-te #inspirat și hai să ne cunoaștem!

Până data viitoare, gânduri bune!

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

6 COMENTARII

  1. Chiar ca povestea este spectaculoasa! Asa ceva nu cred ca mai exista undeva pe lume. 13 ani de la demararea proiectului si nici acum nu este gata. Un rahat de bloc, numit pompos „city center” sau”emporium”, cu cateva apartamente, care nu este gata nici in ziua de azi, spune foarte multe despre seriozitatea dezvoltatorului asa ca foarte mare grija pentru cei care se încumeta sa cumpere ceva de acolo! Tot la fel ni se promitea si in 2019: ” cel târziu în iulie-august 2019 complexul rezidențial va avea terminată structura de rezistență, iar cel târziu în luna martie 2020 cumpărătorii se vor putea muta în noile apartamente” spunea Dunca. Deci nu are nimic dea face cu pandemia. El trebuia sa fie gata inainte de pandemie. Asa ca nu cred ca mai exista cineva atat de prost incat sa mai creadă noile tromboane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei