28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

„Oau, ce frumoasă e marea“ – au exclamat zeci de copii din comuna Berliște, Caraș-Severin

Fundația Bardeau, în parteneriat cu Primăria Beliște au organizat în perioada 4 – 11 august o tabără la marea cea mare pentru 62 de copii din comună, elevi din clasa a 3-a până la a 8-a.

În principiu au venit toți cei ce frecventează Centrul de educație din Berliște, susținut de parteneriatul dintre fundația Bardeau și Primărie, acțiune inițiată de mine în 2019, dar nu numai. Au venit și copii din afara centrului. Astfel de tabere nu s-au mai organizat. Este o premieră pentru școală, cum au fost și excursiile din 2017 și 2018 în zone istorice sau la Alba Iulia, la centenar“ a declarat pentru Reper 24, primarul comunei Berliște, Nicolae Orăviceanu.

Niciunul dintre cei 62 de copii din comună, însoțiți de cadre didactice, nu a mai văzut marea până acum. Este o inițiativă demnă de toată lauda care va produce efecte deosebite pentru psihicul copiilor. „Este încă o premieră a administrației Orăvicean“, a concluzionat primarul comunei Berliște din Caraș-Severin, liberalul Nicolae Orăvicean.

spot_img

Pentru cei mici totul pare un vis, un vis care a reușit să devină realitate cu sprijinul Claudiei Bardeau, președinta fundației, cea care s-a ocupat de toate detaliile ce vor transforma o tabără la Costinești într-o amintire de neuitat pentru copiii din localitate.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei