fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Aproape 100 de camere video vor monitoriza orașul Bocșa! 24 de ore din 24!

Primăria orașului Bocșa din Caraș-Severin are în procedură de achiziție 90 de camere video ce vor fi amplasate în mai multe zone ale urbei de pe Bârzava.

„Toate vor fi conectate într-un singur loc și vor fi urmărite zi și noapte de către polițiștii locali, ce vor putea să intervină cu operativitate atunci când va fi cazul.

Nu avem foarte mulți polițiști locali și cu toate acestea mulți și-au pus întrebarea care e rostul acestora. Prin această achiziție dorim să eficientizăm activitatea polițiștilor locali și să conferim un grad crescut de siguranță locuitorilor orașului”, a declarat primarul Mirel Patriciu Pascu.

Investiția este asigurată din bugetul propriu al orașului, a mai adăugat primarul Bocșei, Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. E bine, exact ce avea Bocsa nevoie. Mai ales pt locuitorii din Bocsa Montana care isi fac nevoile in curte si primesc apa cu portia deoarece sunt deconectati de la normalitate.

    De 20 de ani administratiile care s-au perindat n-au fost in stare sa introduca reteaua de apa si canal pentru jumatate din Bocsa Montana. Un esec de proportii catastrofice, oamenii isi cara apa cu galetile din fantanile amplasate pe strada, care la randul lor sunt poluate de la fosele septice.

  2. Intrebare:,pe cine urmăriți cu ochiul maro big brother țigăniile că care conduce mașinile fără permis de conducere sau pe baba Filofteia care vinde pătrunjel la colțul străzii?Era o întrebare la adresa celui care ia fătat mintea asemenea porcherie. 😅😅😅

  3. Sa inceapa combinatiile!

    Aceasta cheltuiala n-are nicio legatura cu vreun interes moral, Bocsa-i ultimul oras de pe planeta care are nevoie de asa ceva. Bocsa are multe alte probleme critice.
    Dupa cum bine declara si dl. primar, proaspat ales, finantarea se va face de la bugetul local!!! Pai daca asta nu suna a combinatie…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei